Tel: +36 1 322 0032
Black Friday Akció
Advent Bécsben 2021 December 2. - Európa egyik legszebb városában, Bécsben, minden év végén tradicionális adventi vásárok lepik el a nagyobb tereket és az eldugott kis utcákat, melyek életre szóló élményt nyújtanak minden generáció számára. A gazdag felhozatal, a vásári kavalkád, a karácsonyi díszek mind-mind varázslatos emlékekkel töltik fel azokat, akik elutaznak az osztrák fővárosba az adventi időszakban.

A város ünnepi díszbe öltözik már november derekán, ekkor veszi kezdetét a karácsonyi vásárok ideje. Az utcákat színesre festik a csillogó fényfüzérek, hatalmas dekorációk szövik át az épületeket összekötő girlandokat, és romantikus sejtelembe borítja számtalan gyertya fénye a már délután sötétedő város kedves zsongását.

A bécsi adventi vásárokat már messziről ki lehet szúrni a levegőben terpeszkedő forralt bor és mézeskalács illatáról, ami a méz és a mandula aromájával keveredve az összes érzéket pillanatok alatt ejti rabul. Tökéletes lehetőséget teremt egy adventre időzített bécsi látogatás az karácsonyi hangolódásra, hiszen az ízletes finomságok és testet és lelket melengető forró italok íze, illata és látványa biztosan karácsonyi hangulatba hoz mindenkit!
Felszállási helyek:
Budapest - BOK Sportcsarnok (1146, Dózsa György út 1) (6:00),
Buda - Budaörsi út - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds (6:20),
Tatabánya - Tata - LUKOIL benzinkút (Győri út) (6:50),
Győr - TESCO parkoló (Királyszék út 33.) (7:30),
Mosonmagyaróvár - M1 Autópálya 162-es km, MOL benzinkút (Mosoni pihenő) (8:00)
 • Kora reggel indulunk Magyarországról a választott felszállási helyről a TravelOrigo autóbuszaival.

 • Kényelmes autóbuszainkkal utunkat Bécs irányába véve, idegenvezetőink ismertetik a csodálatos adventi utazás programját. Megismerkedünk Ausztriával és az egykori császárváros Bécs történelmével. Bemutatjuk a bécsi adventi vásár történetét és hallhatnak a város nevezetességeiről, érdekességeiről, titkairól is.

 • Érkezés az osztrák fővárosba, kényelmes buszos városnézés Bécs központjáig a következő látványosságokkal:Duna-csatorna , Kuntshauswien , Urania, volt Hadügyminisztérium, Postatakarékpénztár, Iparművészeti Múzeum , Stadtpark , Schwarzenberger platz , Karlskirche, Imperial Hotel, Opera, Goethe-szobor, Burggarten, Hofburg, Mária Terézia tér, Parlament , Volksgarten, Burgtheate (Nemzeti Színház), Városháza , Egyetem, Votiv(Fogadalmi) Templom, Börse, Ringturm, Schweden platz .

 • Buszos városnézésük Bécs belvárosában ér véget, ahol utasaink eldönthetik, hogy SZABAD PROGRAM keretein belül önmaguk fedezik fel Bécs nevezetességeit, illetve a karácsonyi vásár forgatagát (ebben természetesen segít idegenvezetőnk, illetve ehhez térképet is biztosítunk). Amennyiben csak SZABAD PROGRAMUNKON kíván részt venni ezt a foglalás folyamán a programoknál tudja kiválasztani.


  EZEN A NAPON AZ ALÁBBI FAKULTATÍV PROGRAMUNK INDUL:

  Shopping City Süd bevásárló programunk választásával igazán különleges karácsonyi ajándékok felkutatására és beszerzésére nyílik lehetősége Bécs 235 ezer négyzetméteren elhelyezkedő bevásárlóközpontjában, ahol több mint 260 üzlet várja. A gazdag kínálatban több olyan üzlet is megtalálható, mely nálunk nem elérhető, mint a fiatalos és vidám stílusú Hollister vagy a hatalmas akcióiról híres Primark. A külvárosban elhelyezkedő létesítményt egyszerűen és kényelmesen elérheti autóbuszunkkal, mely közvetlenül a bevásárlóközpont parkolójába, majd a Shopping City Südben töltött 4 órás vásárlási idő után a bécsi belvárosba viszi a fakultatív program résztvevőit, ahol a szebbnél szebb belvárosi adventi vásárokban folytatódhat a karácsonyi ajándékok beszerzése. 


  A VÁLASZTOTT PROGRAMOKAT A FOGLALÁSKOR TUDJÁK KIVÁLASZTANI AMI SZERINT ALAKÍTJUK A NAPJUKAT. A HELYSZÍNEN MÁR NEM TUDUNK MÓDOSÍTANI!


 • INGYENES kb. 1,5 órás gyalogos városnézésen vehetünk részt, mely során idegenvezetőnk érdekességeket mesél a legjelentősebb belvárosi látnivalókról. Túránk során érintjük többek között az Operaházat, Mozart és Mária Terézia szobrát, a Hofburgot, ellátogatunk az eredeti Sacher cukrászdához, a Stefansdomhoz (Szent István Székesegyház) majd végigsétálunk a Grabenen és a Kartnerstrassen is. A túra a Városháza előtt található hatalmas karácsonyi vásárnál ér véget.

 • Délutáni szabadprogram Bécsben: akik fakultatív programunkon részt vettek, azoknak a délutáni órákban nyílik lehetősége szabad programot tervezni. Vessék bele magukat az adventi forgatagba a Rathausplatzon, ahol a legnagyobb bécsi adventi vásár várja. Csemegézzen meleg sült gesztenyét, sétáljon egyet a Mariahilferstrassen egy jó pohár forralt bor vagy meleg puncs társaságában. Szerezze be szuvenírnek az évről-évre megújuló adventi bögrét. A Karlsplatzon válogasson a rengeteg hógömb közül, de további hasonló ötletekkel idegenvezetőink szívesen rendelkezésükre állnak.

 • Kora esti órákban találkozás az idegenvezetőnkkel, majd felszállás után egy utolsó kört teszünk a bécsi belvárosban, közben gyönyörködünk az adventi fényárban úszó forgatagban. Szívünkben az Adventi hangulat melegével este hazaindulás Magyarországra! Reméljük, az adventi kirándulás hozzásegíti Önöket a karácsonyi hangulat kiteljesedéséhez és az ünnep örömét és szépségét hosszú időre a szívükbe zárják.

 • Hazautazásunk során rövid pihenőket tartunk, Magyarországra a késő esti órákban érkezünk a reggeli felszállási helyszínre.


  FONTOS:
  Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

  Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb.

  Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

  Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.

  A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az alapár az alábbi költségeket nem tartalmazza:
- Utazásbiztosítás: 390 Ft/fő
- Városi transfer és belépő: 5€/fő


Advent bécsben 2021. December 2.  |  5900 Ft-tól
foglalásUtazás Foglalása


Válasszon 9 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 4 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,