Tel: +36 1 322 0032
Mikulásvonat Advent Bécs 2024 December 7. - Mikulás vonat? Igen idén már a bécsi adventi vásárba vonattal is utazhatsz velünk sőt még a mikulás is velünk tart a vonaton és a krampuszok sem hiányozhatnak. Egy mesebeli ünnepi utazás bécsi adventre vonattal.
Advent Express 2024 December 21-én - Látogass el velünk a bécsi adventi vásárba különvonattal Budapestről vagy öt útba eső felszállóhelyről. A TravelOrigo Utazás Iroda adventi vasútjának végállomása a karácsonyi  fényekbe és díszekben pompázó Bécs városa. Fedezd fel a hagyományörző bécsi adventi árusok csecsebecséit és ínyencségeit, vagy ismerd meg Bécs legszebb látnivalóit.
Advent Bécsben 2024.11.23 - 2 nap 1 éj szállással - Rendhagyó, kétnapos adventi utazás Bécsbe. Egy variáció azoknak, akik az adventi bécs egy másik arcát szeretnék látni, alaposan meg akarnak ismerkedni a csodálatos várossal, de az igazi rohanásból kimaradnának.
Advent Bécsben 2024.11.30 - 2 nap 1 éj szállással - Rendhagyó, kétnapos adventi utazás Bécsbe. Egy variáció azoknak, akik az adventi bécs egy másik arcát szeretnék látni, alaposan meg akarnak ismerkedni a csodálatos várossal, de az igazi rohanásból kimaradnának.
Advent Bécsben 2024.12.7 - 2 nap 1 éj szállással - Rendhagyó, kétnapos adventi utazás Bécsbe. Egy variáció azoknak, akik az adventi bécs egy másik arcát szeretnék látni, alaposan meg akarnak ismerkedni a csodálatos várossal, de az igazi rohanásból kimaradnának.
Advent Bécsben 2024.12.14 - 2 nap 1 éj szállással - Rendhagyó, kétnapos adventi utazás Bécsbe. Egy variáció azoknak, akik az adventi bécs egy másik arcát szeretnék látni, alaposan meg akarnak ismerkedni a csodálatos várossal, de az igazi rohanásból kimaradnának.
Advent Bécsben 2024.12.21 - 2 nap 1 éj szállással - Rendhagyó, kétnapos adventi utazás Bécsbe. Egy variáció azoknak, akik az adventi bécs egy másik arcát szeretnék látni, alaposan meg akarnak ismerkedni a csodálatos várossal, de az igazi rohanásból kimaradnának.
2024 November 8. - Ha Ön még nem járt advent idején Ausztria fővárosában, mindenképpen ajánljuk, hogy ez alkalommal semmiképpen se szalassza el a lehetőséget! Ezen a télen is több alkalommal indítunk autóbuszokat Bécsbe
2024 November 10. - Lepje meg családját egy különleges adventi utazással! Szerencsére nem kell messzire utazniuk, hogy átélhessék a karácsonyi készülődés minden varázslatát: azt javasoljuk, döntsön Bécs mellett.
2024 November 16. - A bécsi advent idején karácsonyi vásárokkal telnek meg az osztrák város utcái és terei. Különleges fényárban úszik ilyenkor a város, mely még mesésebbé varázsolja a látványt.
2024 November 17. - A bécsi advent idején karácsonyi vásárokkal telnek meg az osztrák város utcái és terei. Különleges fényárban úszik ilyenkor a város, mely még mesésebbé varázsolja a látványt.
2024 November 18. - A bécsi advent idején karácsonyi vásárokkal telnek meg az osztrák város utcái és terei. Különleges fényárban úszik ilyenkor a város, mely még mesésebbé varázsolja a látványt.
2024 November 19. - Ausztria fővárosa számos látnivalót tartogat a novemberi, decemberi hónapokban, advent idején. A városban számos karácsonyi vásárt rendeznek meg, amelyekre a világ minden pontjáról érkeznek látogatók.
2024 November 20. - Bécs meseszép városában advent idején számos karácsonyi vásár kerül megrendezésre. A különleges hangulatú rendezvény rengeteg embert vonz a városba, hiszen a programok igazi látványosságnak számítanak.
2024 November 21. - Bécs meseszép városában advent idején számos karácsonyi vásár kerül megrendezésre. A különleges hangulatú rendezvény rengeteg embert vonz a városba, hiszen a programok igazi látványosságnak számítanak.
2024 November 22. - Bécs meseszép városában advent idején számos karácsonyi vásár kerül megrendezésre. A különleges hangulatú rendezvény rengeteg embert vonz a városba, hiszen a programok igazi látványosságnak számítanak.
2024 November 23. - Az advent időszak alatt Bécs igazán különleges arcát mutatja a nagyvilág számára. Aki karácsony előtt ellátogat az osztrák fővárosba, biztosan nem fog unatkozni, hiszen rengeteg látványosság és program várja az érdeklődőket.
2024 November 24. - Minden bizonnyal mindannyian meghitt és áhítattal teli környezetben szeretnénk eltölteni a karácsonyt megelőző adventi időszakot. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy mindenki tegyen szabaddá néhány napot az év végének közeledtével,
2024 November 25. - Advent idején Bécs az egyik legnépszerűbb európai turista desztinációvá válik, hiszen ilyenkor a település rendkívül színes programajánlatokkal és számtalan látnivalóval várja az érdeklődőket. Az utcák ünnepi világításban tündökölnek,
2024 November 26. - Bécs utcái különleges hangulatot árasztanak magukból minden évszakban. Ennek ellenére nagy sétára indulni a városban talán télen érdemes leginkább, az adventi időszakban, hiszen ekkor különleges fényárban úszik az osztrák főváros.
2024 November 27. - Az advent időszak alatt Bécs igazán különleges arcát mutatja a nagyvilág számára. Aki karácsony előtt ellátogat az osztrák fővárosba, biztosan nem fog unatkozni, hiszen rengeteg látványosság és program várja az érdeklődőket.
2024 November 28. - Minden bizonnyal mindannyian meghitt és áhítattal teli környezetben szeretnénk eltölteni a karácsonyt megelőző adventi időszakot. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy mindenki tegyen szabaddá néhány napot az év végének közeledtével,
2024 November 29. - Advent idején Bécs az egyik legnépszerűbb európai turista desztinációvá válik, hiszen ilyenkor a település rendkívül színes programajánlatokkal és számtalan látnivalóval várja az érdeklődőket. Az utcák ünnepi világításban tündökölnek,
2024 November 30. - Bécs utcái különleges hangulatot árasztanak magukból minden évszakban. Ennek ellenére nagy sétára indulni a városban talán télen érdemes leginkább, az adventi időszakban, hiszen ekkor különleges fényárban úszik az osztrák főváros.

2024 December 1. - A bécsi advent idején a levegőben forró puncs és sült gesztenye illata száll, a kirakatokban pedig megannyi finom csokoládé várja, hogy valaki végre nála adja fel az ellenállást és hazavigye magával, vagy egyből jóízűen elfogyassza.

2024 December 2. - Európa egyik legszebb városában, Bécsben, minden év végén tradicionális adventi vásárok lepik el a nagyobb tereket és az eldugott kis utcákat, melyek életre szóló élményt nyújtanak minden generáció számára. A gazdag felhozatal, a vásári kavalkád, a karácsonyi
2024 December 3. - Ha még nem volt alkalma advent idején Bécsbe látogatni, feltétlenül javasoljuk, hogy idén semmiképpen se hagyja ki a lehetőséget! Decemberben, karácsonyig minden nap indulnak buszaink az osztrák fővárosba, hogy Ön és családja is átélhesse azt az emlékezetes élményt, amit ez a csodálatos város kínál a karácsony előtti időszakban.
2024 December 4. - Szebb meglepetést el sem lehet képzelni az adventi időszakban, mint egy egynapos családi kiruccanást Bécsbe! Szerencsére könnyen megközelíthető az osztrák főváros, hiszen kényelmes és gyors autóbuszainkkal csak pár rövid órát kell utazással tölteniük
2024 December 5. - A bécsiek nem véletlenül büszkék az évente esedékes karácsonyi vásárokra, mivel ezek a közkedvelt események már évszázadok óta vigyázzák a régi tradíciókat. Az adventi vásárokat pedig minden évben úgy rendezik meg, hogy a rendkívül színes programsorozatok kicsik és nagyok számára is vonzóak legyenek.
2024 December 6. - Lepje meg gyermekét idén egy csodálatos Mikulás napi ajándékkal és vigye el őt a mesebeli Bécs színes adventi programokkal és karácsonyi varázslattal teli városába! A legváltozatosabb programokat általában a karácsonyi falvakban találjuk majd, amelyekből idén is több kerül felállításra Bécs különböző pontjain.
2024 December 7. - A bécsi advent az egyik legromantikusabb téli programok közé sorolható, ahol a párok novemberben és decemberben összebújva, szerelmesen andaloghatnak az osztrák főváros utcáin és együtt készülhetnek a karácsonyi varázslatra.
2024 December 8. - Aki nem járt még Bécsben, az nem valószínű, hogy tisztában van azzal, hogy neki való egy egy adventi kiruccanás a híres vásárokra. Az eddigi tapasztalatok szerint bátran állíthatjuk, hogy szerencsére szinte mindenki élvezni szokta az bécsi advent programjait
2024 December 9. - Bécs minden évben képes újra és újra elvarázsolni látogatóit, ám titkának nyitját nem egyszerű megfejteni, vagy egy pár támpont, aminek mentén elindulhatunk. Talán a mesebeli hangulat, a csodaszépen feldíszített standok, a fából készített bódék között szálló
2024 December 10. - Ha a karácsonyt megelőző, általában pörgéssel és stresszel teli időszakban keres valamilyen kikapcsoló programot, akkor van egy tippünk az Ön számára! Az adventbecs.hu decemberben minden nap indít buszjáratokat a bécsi adventi vásárra
2024 December 11. - A karácsonyra várakozókat minden évben elvarázsolja az adventi csillogás, legyenek felnőttek vagy gyermekek. Számtalan karácsonyi vásár kerül megrendezésre Magyarországon is, a legtöbb a nagyvárosokban, azonban az Advent Bécsben
2024 December 12. A karácsonyt megelőző adventi időszakot kivétel nélkül, mindannyian az eljövendő ünnepekre koncentrálva, meghitt hangulatban szeretnénk eltölteni. Ebből az okból kifolyólag javasoljuk azt, hogy lehetőség szerint tegyünk szabaddá egy-két napot az év vége közeledtével, és látogassunk el a világ egyik legszebb városába, Bécsbe.
2024 December 13. - Jellemző a bécsi adventi vásárok idején, hogy igen sok magyar ember tartózkodik az osztrák fővárosban. Nem is ritka, hogy ezidőtájt több magyar szót hallani az utcákon, mint németet, ám ennek ellenére nem árt felkészülni előre a leggyakoribb megnevezésekből.
2024 December 14. - A bécsi karácsonyi vásár egyik legnagyobb vonzereje, hogy varázslatosan idilli környezetben található. Pont emiatt az Advent Bécsben nem csak az Ausztria, hanem talán egész Európa egyik legszínpompásabb karácsonyi vására, ahová életre szóló élményt jelent ellátogatni.
2024 December 15. - Az év végi hajtással mindenki magára szed egy jó adag stresszt, aminek levezetésére most garantált receptet írunk! Látogasson el egy napra családjával a bécsi adventi vásárba, ahol bárki könnyen ellazulhat a finom sült
2024 December 16. - Karácsony napjáig minden nap indulnak az adventbecs.hu buszai a varázslatos vásárokkal teli Bécsbe, hogy mindenki átélhesse e csodálatos város kínálta élményeket a karácsony előtti időszakban. Ha esetleg még nem volt 
2024 December 17. - Aki arra vágyik, hogy idén télen különleges kiránduláson vehessen részt, az ne várjon tovább, nézzen körül az adventbecs.hu kínálatában! A karácsonyi falvak hihetetlenül hangulatosak és ilyenkor több lehetőség is kínálkozik arra,
2024 December 18. - Az advent Bécsben minden évben alkalommal felejthetetlen, ezért azt ajánljuk, hogy látogasson el az itt megrendezett karácsonyi vásárokra, melyek méltán lettek híresek magával ragadó hangulatuk miatt. Az advent Bécsben azért is kivételes
2024 December 19. - Mindenkinek életében minimum egy alkalommal el kell látogatnia az adventre Bécsben, mely már önmagában is felejthetetlen esemény. Az osztrák főváros ugyanis olyan képet tár látogatói elé rengeteg díszével, ragyogó világításával,
2024 December 20. - Ha a karácsony előtti, javarészt rohanással teli időszakban tartalmas kikapcsolódást keres, akkor van egy ötletünk az Ön számára! Az adventbecs.hu december hónap minden napján buszjáratokat indít a bécsi adventi vásárra,
2024 December 21. - A bécsi adventi vásárok idén is tárt karokkal várják a karácsony szerelmeseit, hiszen erre az időre az osztrák főváros teljes egészében karácsonyi hangulatba és dekorációba öltözik. Az advent Bécsben olyan különleges varázslat, amit életében legalább egyszer ajánlatos mindenkinek megtapasztalnia.
2024 December 22. - Az advent Bécsben egy olyan kötelező program mindenki számára, ami csodálatos, ünnepi hangulatot képes előidézni, hiszen itt nem egy átlagos karácsonyi vásárról van szó, hanem a nagybetűs adventi forgatagról - mindenütt karácsonyi díszek,
2024 December 23. - Osztrák szomszédaink okkal büszkék az évente esedékes karácsonyi vásárokra, ez az esemény már századok óta őrzi az ősi tradíciókat. Az adventi vásárokat minden évben sokszínű program választékot kínál minden generációnak.
2024 December 27. - A bécsi advent az egyik legromantikusabb a téli programok közül, ahol a párokat láthatunk az év utolsó két hónapjában egymásba karolva, szerelmesen bóklászva Bécs utcáin.  A két ünnep közötti  időszak a megpihenésről
2024 December 28. - Bécs a két ünnep közötti időszakban is számtalan csodát rejt, amit érdemes immár a nagy karácsonyi zsongás után, nyugodt körülmények között is megtekintenünk. Annyira sok látnivalója van a városnak, hogy egy hét isa
2024 December 29. - Az advent Bécsben évek célpontja a karácsony szerelmeseinek, köztük egyre több magyarnak is, ami nem mondható véletlennek, mivel nincs túl messze és pénztárcánkhoz mérten nem is túl drága, ezáltal tökéletes hely arra, hogy
2024 December 30. - Azokban, akik nem szoktak sokszor adventi vásárokba járni sokszor merül fel a kérdés, hogy egész pontosan mivel lehet eltölteni az időt az adventi falvakban. Szerencsére nincsenek kőbe vésett szabályok, egyetlen dologra van szükség

Szilveszter Bécsben 2024 December 31 - Fergeteges Szilveszter Bécsben.
Szilveszter alkalmából az osztrák főváros idén is óriási bulit rendez. 32. alkalommal rendezik meg Bécsben Ausztria legnagyobb szilveszteri utcabálját, a bécsi Szilveszteri Ösvényt (Silvesterpfad). December 31-én 14 órától összesen tizenegy helyszínen kicsi és nagy együtt búcsúztatja az óévet.


Válasszon 52 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 7 900,- tólUtazás foglalás


14 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Székesfehérvár, Szeged, Kecskemét, Inárcs, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,

Advent Bécs 2024
Indulási időpontok

Utazás vonattal

Mikulásvonat
2024. December 7. Szombat
18 900 Ft
Advent Express
2024. December 21. Szombat
17 900 Ft

Utazás busszal

1 éj szállással
2024. November 23. Szombat
44 900 Ft-tól
1 éj szállással
2024. November 30. Szombat
44 900 Ft-tól
1 éj szállással
2024. December 7. Szombat
44 900 Ft-tól
1 éj szállással
2024. December 14. Szombat
44 900 Ft-tól
1 éj szállással
2024. December 21. Szombat
44 900 Ft-tól
2024. November 9. Szombat
8 900 Ft-tól
2024. November 10. Vasárnap
8 900 Ft-tól
2024. November 16. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. November 17. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. November 18. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. November 19. Kedd
8 900 Ft-tól
2024. November 20. Szerda
8 900 Ft-tól
2024. November 21. Csütörtök
8 900 Ft-tól
2024. November 22. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. November 23. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. November 24. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. November 25. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. November 26. Kedd
8 900 Ft-tól
2024. November 27. Szerda
8 900 Ft-tól
2024. November 28. Csütörtök
8 900 Ft-tól
2024. November 29. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. November 30. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. December 1. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. December 2. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. December 3. Kedd
8 900 Ft-tól
2024. December 4. Szerda
8 900 Ft-tól
2024. December 5. Csütörtök
8 900 Ft-tól
2024. December 6. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. December 7. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. December 8. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. December 9. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. December 10. Kedd
8 900 Ft-tól
2024. December 11. Szerda
8 900 Ft-tól
2024. December 12. Csütörtök
8 900 Ft-tól
2024. December 13. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. December 14. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. December 15. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. December 16. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. December 17. Kedd
8 900 Ft-tól
2024. December 18. Szerda
8 900 Ft-tól
2024. December 19. Csütörtök
8 900 Ft-tól
2024. December 20. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. December 21. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. December 22. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. December 23. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. December 27. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. December 28. Szombat
9 900 Ft-tól
2024. December 29. Vasárnap
7 900 Ft-tól
2024. December 30. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. December 31. Kedd
16 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 450.-Ft/fő,
Városi belépő + transzfer: 10 €/fő