Tel: +36 1 322 0032

Felszállási lehetőségek

Budapest - BOK Sportcsarnok (1146, Dózsa György út 1) 6:00
Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds 6:30*
Tatabánya - ORLEN benzinkút (Győri út) 07:00
Győr
- TESCO parkoló (Királyszék út 33.) 7:40
Mosonmagyarovár
- M1 autópálya Mol benzinkút (Mosoni pihenő) 8:25*

Az alábbi felszállási helyek csak 2024 November 29, December 6, 13, 20-án foglalhatóak.

Debrecen - Tesco Extra Parkoló (Kishegyesi út 1-11.) 1:30
Miskolc - Centrum Bevásárlóközpont parkolója 03:00
Eger - Mátyás király úti MOL benzinkút 4:00
Gyöngyös - TESCO parkoló 5:00
Hatvan - TESCO parkoló (Bibó István út 1) 5:30

Szeged - Tesco Extra parkolója (Rókusi krt. 42-46) 04:00
Kecskemét - Auchan Kecskemét parkolója (Dunaföldvári út 2.) 5:00
Inárcs - M5 autópálya, Inárcsi pihenőhely (Vénusz Panzió) 5:45*

Székesfehérvár - TESCO Hipermarket parkolója (Aszalvölgyi út 1.) 6:00


*Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.


Szerződéseink és irányelveink!

Utazási Szerződés ------> itt

Adatvédelmi és adatkezelési tájákoztató -----> itt

Általános felhasználási feltételek -----> itt

Általános felhasználási feltételek -----> itt

Utasbiztosítás --------> itt

 

Hogyan foglalhatom le az Advent Bécs 2024 Adventi programot?

A jelentkezésnél egyszerűen csak kattintson a Foglalás menüpontra és értelemszerűen töltse ki a megjelenő űrlapot. Kérjük, hogy adja meg a lehető legtöbb információt, hogy pontos foglalást készíthessünk. Ügyintézőink felveszik Önnel a kapcsolatot a regisztrációtól számított egy-két munkanapon belül.
FONTOS: a foglalásokat a visszaigazolástól számított legfeljebb 3 munkanapig tudjuk tartani, ezalatt kérjük, hogy rendezze a befizetést. Átutalás esetén ügyeljen arra, hogy akár 1-2 napig is eltarthat, mire megérkezik a pénz, ezért javasoljuk, hogy már a visszaigazolás napján indítsa el az átutalást.
Természetesen irodáinkban mindig szívesen fogadjuk utasainkat! Irodáink elérhetőségét és nyitva tartási idejét a Elérhetőség menüpontra kattintva érheti el.
Jelentkezéskor, kérjük, adják meg a nevüket, telefonszámukat, e-mail címüket és utastársaik nevét is.
 

Hogyan tudom befizetni az Advent Bécs 2024 részvételi díját?

Utasaink számára 3 különböző fizetési módot is kínálunk, melyet a foglalás folyamán tudnak kiválasztani.

1. Online bankkártyás fizetés
2. Személyes fizetés irodáinkban
3. Bankszámlánkra történő utalás vagy befizetés

1. Az online bankkártyás fizetés feltételei, folyamata:

A TravelOrigo kiemelt partnere az OTP Bank, aki felülvizsgálta utazási irodánkat, melyet megbízhatónak és oldalunkat biztonságosnak találta, ezért 5 csillagos minősítést kapott. így azon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a legnagyobb magyar bank biztosítja számunkra kártyás fizetési lehetőségünket.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat weboldalunkon. A kiválasztott utak megrendelése után Önt az OTP Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Utasainknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

2. Személyesen irodáinkban:

Amennyiben a foglalás folyamán ezt a fizetési módot választja, úgy be kell fáradnia utazási irodánk egyikébe, ahol az utazás végösszegét ki tudja egyenlíteni és átveheti az utazás részvételi jegyét is.

Irodánk címe: 1067, Budapest Szondi utca 20.

3. Utalás vagy befizetés bankszámlára:

Amennyiben a foglalás folyamán ezt a fizetési módot választja, nincs más dolga, mint az e-mailben megkapott foglálás visszaigazolása alapján bankszámlaszámunkra átutalnia az utazás pontos végösszegét (a bankszámlaszámunkat a visszaigazoló e-mailben is megtalálja), továbbá ezen foglaláson talál egy megrendelési azonosítot, amit kérjük tüntessen fel számunkra a "közlemény" rovatban. A beérkezés után megküldjük a részvételi jegyüket, és várjuk Önöket nagy szeretettel.

Befizetés bankszámlánkra: Amennyiben úgy dönt, hogy banki befizetéssel akarja utazását kifizetni nincs más dolga, csak befáradni egy Raiffaisen Bank kirendeltségre és ott a visszaigazó e-mailben található számlaszámra befizetni utazása végösszegét. Itt is kérjük tüntettesse fel az ügyintézővel a foglalás azonosítóját, melyet a számlán megtalál, pl: (F12345).

Amennyiben bármilyen kérdése merülne, fel kérjük keressen minket elérhetőségeink egyikén! ELÉRHETŐSÉGEINK

Milyen autóbuszokkal utazunk a Bécsbi Adventre?

Irodánk minden esetben felsőkategóriás nyugati típusú autóbuszokkal utaztat. Az ülések busztípustól függően általában dönthetők és szélesíthetők. A jelentkezők létszámától függően elfordulhatnak emeletes és normál buszok is.

Kiválaszthatom a buszon a helyemet?

A nagy létszámára való tekintettel az ülőhelyeket indulás előtt néhány nappal a osztjuk be, figyelembe véve az egyes nagyobb társaságok méretét, hiszen az a célunk, hogy a barátok, családtagok minden esetben egymás mellett, vagy közvetlen közelében ülhessenek.

Van a buszon WC?

Általában van WC az autóbuszokon, de kényelmi szempontjából általában nem lehet használni. 3-4 óránként tartunk pihenőket kulturált benzinkutaknál, ahol mindenkinek lehetősége van kényelmesen mosdóba menni. Érdemes aprópénzt készíteni a mosdóhasználathoz!

Mit vigyek magammal az utazásra?

Nem érdemes sok mindent hozni, mert az autóbuszok napközben külvárosi parkolókban fognak megállni, így mindent, amire szükségük van, magukkal kell vinni. A nap nagy részét szabadtéren töltjük.

FONTOS: a jelentkezéskor megadott mobiltelefon egész nap legyen feltöltött és bekapcsolt állapotban, hiszen idegenvezetőnk csak ezen tudja elérni Önöket. Indulás előtt győződjenek meg róla, hogy a telefonjuk külföldön is használható-e, automatikusan átáll a külföldi hálózatra vagy manuálisan kell bekapcsolni.

Felszálláskor a részvételi jegyüket kérheti az idegenvezető, ezért ne felejtsék otthon.

Milyen papírokra van szükségem a határátlépéshez?

A magyar állampolgár érvényes személyazonosító igazolvánnyal is gyakorolhatja a külföldre utazás jogát az Európai Gazdasági Térségről szóló egyezményben részes tagállam területére történő beutazáskor és a tagállamok közötti utazás során, valamint ha azt nemzetközi szerződés lehetővé teszi.

- a személyi igazolvány (régi és új típusú egyaránt; puha fedeles, kemény fedeles és a kártya formátumú is).
- Ideiglenes személyi igazolványt is fel lehet használni úti okmányként, de csak azt, amelyik kártya formájú.

Kiskorú gyermekem kísérővel vagy egyedül utazik. Milyen engedélyek szükségesek ehhez, kell-e egyáltalán ilyen engedély?

A gyermek útlevele vagy személyi igazolványa birtokában, a magyar szabályok szerint, önállóan is átlépheti a határt. Ajánlatos azonban, hogy a kiskorú vagy a vele utazó személy vigye magával a szülők - magyarul és a meglátogatni szándékozott ország, illetve a tranzitország nyelvén megfogalmazott, vagy ezekre lefordított -nyilatkozatát arról, hogy a kiskorú külföldre utazásához hozzájárulnak.

A nyilatkozat tartalmazza a kiskorú, a kísérő és a szülő(k) adatait, a kiskorú úti okmányának számát, a külföldi tartózkodás célját, helyét, a meglátogatni kívánt személy vagy intézmény adatait, elérhetőségét. A külföldi határőrizeti szervek különösen akkor vizsgálhatják a hozzájárulás meglétét, ha felmerül annak a gyanúja, hogy a gyermek jogellenes külföldre viteléről, gyermekkereskedelemről vagy a kiskorú érdekeinek másfajta veszélyeztetéséről van szó. E szabályok államonként eltérőek lehetnek, ezért javasolt az előzetes tájékozódás, amely az adott állam külképviseletén megtehető.

Transzferálással és városi behajtási engedéllyel és üzemanyagfelárral kapcsolatos általános tudnivalók?

Buszos utazásaink során minden esetben biztosítunk utasaink részére buszon történő idegenvezetést és városnézést (amely a behajtási engedélyköteles napokon kivitelezhetetlen lenne, hiszen a Ringen nem tudnánk bemutatni a látnivalókat), valamint a programok és a belváros közötti transzfereket.

Azért, hogy utasaink minél többet láthassanak Bécsből és megtekintsék a legfőbb nevezetességeket, a bécsi programokhoz transzfert biztosítunk. Ez a buszos alvállalkozóinknak többletteher, hiszen a megnövekedett sofőr munkaidő, valamint a programok közötti transzferálás többletköltséget jelent alvállalkozóink részére, akikkel a szolgáltatás biztosításáért érthető módon magasabb szolgáltatási díjat kérnek. Fontos számunkra utasaink kényelme és hogy télen a karácsonyi vásárokhoz közel szállíthassunk ki, valamint szállíthassuk fel, hogy egy élménydús nap után kissé elfáradva ne kelljen a belváros külső pereméig elsétálni a hazautazáshoz. Ezért a többletköltség minőségi elvünk garanciája, így az utazás során kötelezően fizetendő.

Az 10 € költség fedezi a városi behajtási engedély, a buszos városnézés, valamint a programok közötti transzferálások költségét. Irodánk ezt a szolgáltatást ugyanúgy extra szolgáltatásként tartja számon, mint pl. a programokon történő részvételért fizetendő belépőjegyeket. Ezzel ugyancsak az utasok érdekét tartjuk szem előtt, ugyanis álláspontunk szerint az extra, utazás során igénybe vehető szolgáltatásokért csak az az utas fizessen, aki a szolgáltatásokat igénybe is veszi. Amennyiben valaki pl. lebetegszik, nem kell megfizetnie a program belépőjegyeit sem, valamint a városi behajtási és transzferálási költségeket sem, attól függetlenül, hogy amikor jelentkezik, a feltételeinket elfogadva ráutaló magatartással tudomásul veszi, hogy részvétel esetén ezek a díjak kötelezően fizetendőek rá nézve. A buszon történő 9 € befizetésekről minden esetben nyugtát adunk utasaink részére, amely bevallások a könyvelésünktől igény szerint kikérhetőek és rendelkezésre állnak.

Az alapár a buszos utazásainknál az alábbi költségeket nem tartalmazza!

Utazásbiztosítás: 450 Ft/fő
Városi belépő + transzfer + üzemanyag felár: 10 €/fő

Az alapár a vonatos utazásainknál az alábbi költségeket nem tartalmazza!

Utazásbiztosítás: 450 Ft/fő


Adeatvédelem és adatkezelés?

Az Ön személyes adatainak védelme az Adventbecs.hu és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Bővebben az adatvédelemről és adatkezelésről ITT


Advent Bécs 2024
Indulási időpontok

Utazás vonattal

Mikulásvonat
2024. December 7. Szombat
18 900 Ft
Advent Express
2024. December 21. Szombat
17 900 Ft

Utazás busszal

1 éj szállással
2024. November 23. Szombat
44 900 Ft-tól
1 éj szállással
2024. November 30. Szombat
44 900 Ft-tól
1 éj szállással
2024. December 7. Szombat
44 900 Ft-tól
1 éj szállással
2024. December 14. Szombat
44 900 Ft-tól
1 éj szállással
2024. December 21. Szombat
44 900 Ft-tól
2024. November 9. Szombat
8 900 Ft-tól
2024. November 10. Vasárnap
8 900 Ft-tól
2024. November 16. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. November 17. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. November 18. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. November 19. Kedd
8 900 Ft-tól
2024. November 20. Szerda
8 900 Ft-tól
2024. November 21. Csütörtök
8 900 Ft-tól
2024. November 22. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. November 23. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. November 24. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. November 25. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. November 26. Kedd
8 900 Ft-tól
2024. November 27. Szerda
8 900 Ft-tól
2024. November 28. Csütörtök
8 900 Ft-tól
2024. November 29. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. November 30. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. December 1. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. December 2. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. December 3. Kedd
8 900 Ft-tól
2024. December 4. Szerda
8 900 Ft-tól
2024. December 5. Csütörtök
8 900 Ft-tól
2024. December 6. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. December 7. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. December 8. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. December 9. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. December 10. Kedd
8 900 Ft-tól
2024. December 11. Szerda
8 900 Ft-tól
2024. December 12. Csütörtök
8 900 Ft-tól
2024. December 13. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. December 14. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. December 15. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. December 16. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. December 17. Kedd
8 900 Ft-tól
2024. December 18. Szerda
8 900 Ft-tól
2024. December 19. Csütörtök
8 900 Ft-tól
2024. December 20. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. December 21. Szombat
10 900 Ft-tól
2024. December 22. Vasárnap
9 900 Ft-tól
2024. December 23. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. December 27. Péntek
9 900 Ft-tól
2024. December 28. Szombat
9 900 Ft-tól
2024. December 29. Vasárnap
7 900 Ft-tól
2024. December 30. Hétfő
8 900 Ft-tól
2024. December 31. Kedd
16 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 450.-Ft/fő,
Városi belépő + transzfer: 10 €/fő