Tel: +36 1 322 0032

Felszállási lehetőségek

Budapest - Hősök tere (Műcsarnok mögötti parkoló) 6:00
Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds 6:30*
Tatabánya - LUKOIL benzinkút (Győri út) 07:00
Győr
- TESCO parkoló (Királyszék út 33.) 7:40
Mosonmagyarovár
- M1 autópálya Mol benzinkút (Mosoni pihenő) 8:25*

Az alábbi felszállási helyek csak 2019 November 30-án és 2019 December 7, 14, 21-én foglalhatóak.

Debrecen - Tesco Extra Parkoló (Kishegyesi út 1-11.) 1:30
Miskolc - Centrum Bevásárlóközpont parkolója 03:00
Eger - Mátyás király úti MOL benzinkút 4:00
Gyöngyös - TESCO parkoló 5:00
Hatvan - TESCO parkoló (Bibó István út 1) 5:30

Szeged - Tesco Extra parkolója (Rókusi krt. 42-46) 04:00
Kecskemét - Auchan Kecskemét parkolója (Dunaföldvári út 2.) 5:00
Inárcs - M5 autópálya, Inárcsi pihenőhely (Vénusz Panzió) 5:45*

Székesfehérvár - TESCO Hipermarket parkolója (Aszalvölgyi út 1.) 6:00


*Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Hogyan foglalhatom le az Advent Bécs 2021 Adventi programot?

A jelentkezésnél egyszerűen csak kattintson az Online foglalás menüpontra és értelemszerűen töltse ki a megjelenő űrlapot. Kérjük, hogy adja meg a lehető legtöbb információt, hogy pontos foglalást készíthessünk. Ügyintézőink felveszik Önökkel a kapcsolatot a regisztrációtól számított egy-két munkanapon belül.

FONTOS: a foglalásokat a visszaigazolástól számított legfeljebb 3 munkanapig tudjuk tartani, ezalatt kérjük, hogy rendezze a befizetését. Átutalás esetén ügyeljen arra, hogy akár 1-2 napig is eltarthat, mire megérkezik a pénz, ezért javasoljuk, hogy már a visszaigazolás napján indítsa el az átutalást.

Természetesen irodáinkban mindig szívesen fogadjuk utasainkat! Irodáink elérhetőségét és nyitva tartási idejét a Kapcsolat menüpontra kattintva érheti el.

Jelentkezéskor, kérjük, adják meg a nevüket, telefonszámukat, e-mail címüket és utastársaik nevét is.

Hogyan tudom befizetni az Advent Bécs 2021 részvételi díját?

Bővebb tájékoztatás a FIZETÉSI LEHETŐSÉGEKRŐL ITT!

Utasaink a részvételi díjat banki átutalással vagy személyesen, készpénzzel irodáinkban vagy online bankkártyás fizetéssel tudják befizetni.

FONTOS: úgy semmiképpen ne utaljanak, hogy munkatársunktól nem kaptak visszaigazolást a foglalásról!

Miután számlánkra megérkezett a részvételi díj, mi e-mailben vagy postán elküldjük Önöknek az utazáshoz szükséges dokumentumokat. (Utazási szerződés, részvételi jegy stb.)

Felszálláskor a részvételi jegyüket kérheti az idegenvezető, ezért ne felejtsék otthon.

Milyen autóbuszokkal utazunk a Bécsbi Adventre?

Irodánk minden esetben felsőkategóriás nyugati típusú autóbuszokkal utaztat. Az ülések busztípustól függően általában dönthetők és szélesíthetők. A jelentkezők létszámától függően elfordulhatnak emeletes és normál buszok is.

Kiválaszthatom a buszon a helyemet?

A nagy létszámára való tekintettel az ülőhelyeket indulás előtt néhány nappal a osztjuk be, figyelembe véve az egyes nagyobb társaságok méretét, hiszen az a célunk, hogy a barátok, családtagok minden esetben egymás mellett, vagy közvetlen közelében ülhessenek.

Van a buszon WC?

Általában van WC az autóbuszokon, de kényelmi szempontjából általában nem lehet használni. 3-4 óránként tartunk pihenőket kulturált benzinkutaknál, ahol mindenkinek lehetősége van kényelmesen mosdóba menni. Érdemes aprópénzt készíteni a mosdóhasználathoz!

Mit vigyek magammal az utazásra?

Nem érdemes sok mindent hozni, mert az autóbuszok napközben külvárosi parkolókban fognak megállni, így mindent, amire szükségük van, magukkal kell vinni. A nap nagy részét szabadtéren töltjük.

FONTOS: a jelentkezéskor megadott mobiltelefon egész nap legyen feltöltött és bekapcsolt állapotban, hiszen idegenvezetőnk csak ezen tudja elérni Önöket. Indulás előtt győződjenek meg róla, hogy a telefonjuk külföldön is használható-e, automatikusan átáll a külföldi hálózatra vagy manuálisan kell bekapcsolni.

Felszálláskor a részvételi jegyüket kérheti az idegenvezető, ezért ne felejtsék otthon.

Milyen papírokra van szükségem a határátlépéshez?

A magyar állampolgár érvényes személyazonosító igazolvánnyal is gyakorolhatja a külföldre utazás jogát az Európai Gazdasági Térségről szóló egyezményben részes tagállam területére történő beutazáskor és a tagállamok közötti utazás során, valamint ha azt nemzetközi szerződés lehetővé teszi.

- a személyi igazolvány (régi és új típusú egyaránt; puha fedeles, kemény fedeles és a kártya formátumú is).
- Ideiglenes személyi igazolványt is fel lehet használni úti okmányként, de csak azt, amelyik kártya formájú.

Kiskorú gyermekem kísérővel vagy egyedül utazik. Milyen engedélyek szükségesek ehhez, kell-e egyáltalán ilyen engedély?

A gyermek útlevele vagy személyi igazolványa birtokában, a magyar szabályok szerint, önállóan is átlépheti a határt. Ajánlatos azonban, hogy a kiskorú vagy a vele utazó személy vigye magával a szülők - magyarul és a meglátogatni szándékozott ország, illetve a tranzitország nyelvén megfogalmazott, vagy ezekre lefordított -nyilatkozatát arról, hogy a kiskorú külföldre utazásához hozzájárulnak.

A nyilatkozat tartalmazza a kiskorú, a kísérő és a szülő(k) adatait, a kiskorú úti okmányának számát, a külföldi tartózkodás célját, helyét, a meglátogatni kívánt személy vagy intézmény adatait, elérhetőségét. A külföldi határőrizeti szervek különösen akkor vizsgálhatják a hozzájárulás meglétét, ha felmerül annak a gyanúja, hogy a gyermek jogellenes külföldre viteléről, gyermekkereskedelemről vagy a kiskorú érdekeinek másfajta veszélyeztetéséről van szó. E szabályok államonként eltérőek lehetnek, ezért javasolt az előzetes tájékozódás, amely az adott állam külképviseletén megtehető.

Transzferálással és városi behajtási engedéllyel kapcsolatos általános tudnivalók?

Buszos utazásaink során minden esetben biztosítunk utasaink részére buszon történő idegenvezetést és városnézést (amely a behajtási engedélyköteles napokon kivitelezhetetlen lenne, hiszen a Ringen nem tudnánk bemutatni a látnivalókat), valamint a programok és a belváros közötti transzfereket.

Azért, hogy utasaink minél többet láthassanak Bécsből és megtekintsék a legfőbb nevezetességeket, a bécsi programokhoz transzfert biztosítunk. Ez a buszos alvállalkozóinknak többletteher, hiszen a megnövekedett sofőr munkaidő, valamint a programok közötti transzferálás többletköltséget jelent alvállalkozóink részére, akikkel a szolgáltatás biztosításáért érthető módon magasabb szolgáltatási díjat kérnek. Fontos számunkra utasaink kényelme és hogy télen a karácsonyi vásárokhoz közel szállíthassunk ki, valamint szállíthassuk fel, hogy egy élménydús nap után kissé elfáradva ne kelljen a belváros külső pereméig elsétálni a hazautazáshoz. Ezért a többletköltség minőségi elvünk garanciája, így az utazás során kötelezően fizetendő.

Az 5 € költség fedezi a városi behajtási engedély, a buszos városnézés, valamint a programok közötti transzferálások költségét. Irodánk ezt a szolgáltatást ugyanúgy extra szolgáltatásként tartja számon, mint pl. a programokon történő részvételért fizetendő belépőjegyeket. Ezzel ugyancsak az utasok érdekét tartjuk szem előtt, ugyanis álláspontunk szerint az extra, utazás során igénybe vehető szolgáltatásokért csak az az utas fizessen, aki a szolgáltatásokat igénybe is veszi. Amennyiben valaki pl. lebetegszik, nem kell megfizetnie a program belépőjegyeit sem, valamint a városi behajtási és transzferálási költségeket sem, attól függetlenül, hogy amikor jelentkezik, a feltételeinket elfogadva ráutaló magatartással tudomásul veszi, hogy részvétel esetén ezek a díjak kötelezően fizetendőek rá nézve. A buszon történő 5 € befizetésekről minden esetben nyugtát adunk utasaink részére, amely bevallások a könyvelésünktől igény szerint kikérhetőek és rendelkezésre állnak.

Az alapár a buszos utazásainknál az alábbi költségeket nem tartalmazza!

Utazásbiztosítás: 390 Ft/fő
Foglalási és kezelési költség 1000 Ft/fő
Városi transfer és belépő: 5€/fő

Az alapár a vonatos utazásainknál az alábbi költségeket nem tartalmazza!

Utazásbiztosítás: 390 Ft/fő
Foglalási és kezelési költség 1000 Ft/főAdeatvédelem és adatkezelés?

Az Ön személyes adatainak védelme az Adventbecs.hu és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint.

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Bővebben az adatvédelemről és adatkezelésről ITT


Advent Bécs 2021
Indulási időpontok

Utazás vonattal

Mikulásvonat
2020. December 5. Szombat
11 900 Ft
Advent Express
2020. December 19. Szombat
10 900 Ft

Utazás busszal

1 éj szállással
2020. December 5. Szombat
28 900 Ft-tól
1 éj szállással
2020. December 12. Szombat
28 900 Ft-tól
1 éj szállással
2020. December 19. Szombat
28 900 Ft-tól
2020. November 14. Szombat
4 900 Ft-tól
2020. November 15. Vasárnap
4 900 Ft-tól
2020. November 20. Péntek
4 900 Ft-tól
2020. November 21. Szombat
5 900 Ft-tól
2020. November 22. Vasárnap
4 900 Ft-tól
2020. November 23. Hétfő
4 900 Ft-tól
2020. November 24. Kedd
4 900 Ft-tól
2020. November 25. Szerda
4 900 Ft-tól
2020. November 26. Csütörtök
4 900 Ft-tól
2020. November 27. Péntek
5 900 Ft-tól
2020. November 28. Szombat
6 900 Ft-tól
2020. November 29. Vasárnap
5 900 Ft-tól
2020. November 30. Hétfő
4 900 Ft-tól
2020. December 1. Kedd
4 900 Ft-tól
2020. December 2. Szerda
4 900 Ft-tól
2020. December 3. Csütörtök
4 900 Ft-tól
2020. December 4. Péntek
5 900 Ft-tól
2020. December 5. Szombat
6 900 Ft-tól
2020. December 6. Vasárnap
5 900 Ft-tól
2020. December 7. Hétfő
4 900 Ft-tól
2020. December 8. Kedd
4 900 Ft-tól
2020. December 9. Szerda
4 900 Ft-tól
2020. December 10. Csütörtök
4 900 Ft-tól
2020. December 11. Péntek
5 900 Ft-tól
2020. December 12. Szombat
6 900 Ft-tól
2020. December 13. Vasárnap
5 900 Ft-tól
2020. December 14. Hétfő
4 900 Ft-tól
2020. December 15. Kedd
4 900 Ft-tól
2020. December 16. Szerda
4 900 Ft-tól
2020. December 17. Csütörtök
4 900 Ft-tól
2020. December 18. Péntek
5 900 Ft-tól
2020. December 19. Szombat
6 900 Ft-tól
2020. December 20. Vasárnap
5 900 Ft-tól
2020. December 21. Hétfő
4 900 Ft-tól
2020. December 22. Kedd
4 900 Ft-tól
2020. December 23. Szerda
4 900 Ft-tól
2020. December 27. Vasárnap
4 900 Ft-tól
2020. December 28. Hétfő
3 900 Ft-tól
2020. December 29. Kedd
4 900 Ft-tól
2020. December 30. Szerda
4 900 Ft-tól
Szilveszter Bécsben
2020. December 31. Csütörtök
7 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő