Tel: +36 1 322 0032
Csokigyár látogatás

Csokigyár látogatás

Bécs egyik legkedveltebb és leggyakrabban látogatott nevezetessége nem más, mint a Heindl csokoládégyár. Ez nem véletlen, hiszen a csokoládégyárban készített édes falatoknak senki sem tud ellenállni, ezért a gyermekek, a felnőttek és az idősebbek is hatalmas lelkesedéssel vágnak bele a csokigyár látogatásába. A csokigyár látogatása minden korosztály számára felhőtlen kikapcsolódást és páratlan élményeket kínál, ezért egy bécsi út során vétek lenne elszalasztania ezt a lehetőséget.


bővebben

Schönbrunni kastély és adventi vásár - INGYENES

Schönbrunni kastély és adventi vásár - INGYENES

Bécs egyik legismertebb és leghíresebb turisztikai látványossága nem más, mint a Schönbrunni kastély. A barokk stílusjegyekkel ékesített műemléket évről évre, több millió látogató keresi fel. A mesebeli szépségű kastély, a város Hietzing kerületében tekinthető meg. A kastély egykoron a császári család nyári rezidenciájaként funkcionált. Egyik nevezetessége az épületnek az, hogy Ferenc József itt született meg, majd az 1916-os esztendő során, eme épület falai között ragadta el őt a halál.


bővebben

Schönbrunni kastélytúra

Schönbrunni kastélytúra

Busszal közelítjük meg az UNESCO világörökségi címmel kitüntetett, hatalmas méretekkel rendelkező Schönbrunni-kastélyt, amely a Habsburg császári udvar nyári rezidenciájaként szolgált évszázadokon át. Mielőtt belülről is megtekintenénk a kastélyt, mindenkinek lehetősége felfedezni a Schönbrunni karácsonyi vásár finomságait és különlegességeit. A megbeszélt időpontban és helyen találkozik a csoport, hogy az előre leszervezett időpontban minimális várakozást követően fedezhesse fel mindenki saját tempója, érdeklődése és kényelme szerint a fantasztikus császári termeket. A kastélytúrához audioguide-t biztosítunk, így ha szeretnénk, akár vissza is hallgathatjuk az általunk érdekesebbnek vélt információkat, vagy akár lépdeltethetjük a nekünk kevésbé érdekfeszítő részeket. A bejelentett túránk keretében a kastély összes látogatható terme megtekinthető.


bővebben

Madame Tussauds Panoptikum + Práter

Madame Tussauds Panoptikum + Práter

Látogass el Velünk a Práterben található Madame Tussauds Panoptikum (viaszmúzeumba), ahol 66 híresség viaszfigurája tekinthető meg. Vegyél részt egy páratlan programon, amely kicsiknek és nagyoknak is új izgalmakat nyújt! Madam Tussauds bécsi székhelye a híres óriáskerék szomszédságában található. Az első Tussauds kiállítást óta több millió látogató fotózkodott a viaszfigurákkal, a világ minden táján nyíltak újabb és újabb kiállítások, többek között Vegasban, New Yorkban, Shanghaiban, Sydneyben és Tokióban.


bővebben

Informatív Városnézés - INGYENES

Informatív Városnézés - INGYENES

Ingyenes városnézésünk keretén belül betekintünk Bécs varázslatos helyeire úgy mint: Schönbrunni kastély és adventi vásár, Hundertwasser ház, Mária Terézia tér, Belveder, Hofburg rezidencia, Karls Platz, Ring, Operaház, Parlament, Fogadalmi templom, Stefansdom, Bécsi Városháza (Rathausplatz)


bővebben

Tenger Háza

Tenger Háza

A bécsi Tenger Háza egységein belül tengeri és édesvízi halakat is láthatunk: szemügyre vehetjük a Földközi-tenger élőlényeit, megfigyelhetjük a hazai vizek halait, de cápákat is láthatunk a fejünk felett úszkálni. Itt található ugyanis Ausztria grandiózus akváriuma: bambuszcápák, fekete- és fehérúszójú szirti cápák úszkálnak a 300.000 literes medencében, valamint egy tengeri teknős, "Puppi" is. 2013 szeptemberében a pörölycápák számára egy 150 000 literes tartályt is elhelyeztek a néhai légvédelmi torony 10. emeletén.


bővebben

Naschmarkt - a nyalánkságok piaca

Naschmarkt - a nyalánkságok piaca

A Naschmarkt, vagyis a Nyalánkságok piaca és a Mariahilfer Strasse két kihagyhatatlan pont azok számára, akik Bécsbe indulnak karácsonyi ajándék beszerző körútjukra. Lehet akármilyen karácsonyi vásár a város számtalan pontján, e két sétány kiemelkedik a többi közül, ezáltal persze hihetetlen népszerűségnek örvendve.


bővebben

Parndorf

Parndorf

A vásárlás, valamint a márkák szerelmesei, egy bécsi utazás alkalmával mindenképpen tegyenek egy kitérőt Parndorfba is. Parndorf nem messze a magyar határtól helyezkedik el, néhány kilométerre Bécs mellett. Ausztria legismertebb és legkedveltebb premier outlet paradicsoma hatalmas kedvezményekkel és a világ legismertebb márkáival várja a vásárlókat, egész évben. A luxusmárkák mellett, számos kisebb, ám jól ismert cég is jelen van az áruival. Márkátlan, egyszerű holmikat itt nem is lehet találni.


bővebben

Shopping City Süd

Shopping City Süd

Azokra is gondoltunk, akik a családnak és a barátoknak szánt karácsonyi ajándékokat Ausztriában szeretnék beszerezni. Miután eltöltöttünk néhány kellemes órát az egyik legnagyobb Bécs menti bevásárlóközpontban, a Shopping City Süd-ben, a napot a belvárosban és a Városháza előtt megrendezésre kerülő mesés karácsonyi vásáron fejezzük be.


bővebben

Szabad program

Szabad program
bővebben

Advent Bécs 2017
Indulási időpontok

Utazás busszal


A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő