Tel: +36 1 322 0032
Parndorf

A vásárlás, valamint a márkák szerelmesei, egy bécsi utazás alkalmával mindenképpen tegyenek egy kitérőt Parndorfba is. Parndorf nem messze a magyar határtól helyezkedik el, néhány kilométerre Bécs mellett. Ausztria legismertebb és legkedveltebb premier outlet paradicsoma hatalmas kedvezményekkel és a világ legismertebb márkáival várja a vásárlókat, egész évben.

A luxusmárkák mellett, számos kisebb, ám jól ismert cég is jelen van az áruival. Márkátlan, egyszerű holmikat itt nem is lehet találni. A bevásárló paradicsomban különleges látványelemeket nem lehet ugyan látni, ám az áruk színes felhozatala, valamint a nagy kedvezmények mindezért jelentősen kárpótolnak majd mindenkit.

Parndorf 37 ezer négyzetméteren terül el. Találhatunk itt extravagáns Prada holmikat, csillogó Gucci termékeket, de az Armani vagy Michael Kors által tervezett táskák, ruhák és cipők is szép számmal akadnak a bevásárló faluban.

De miért is falu? Mert a bevásárló központ éppen olyan látványt nyújt, mintha egy nagy falu lenne. De a látszat csal, hiszen a kanyargós utcán haladva, még a templomnak kinéző épületekben is ruházati üzlet üzemel. Az utcának látszó, boltíves, oszlopos részeket pedig, hűvösebb időben üvegalakkal lehet elzárni a külvilágtól, hogy a vásárlók ne fázzanak. Parndorfban megközelítőleg 150 üzlet kapott helyet, amelyekben 600 féle márka képviselteti magát. A kedvezmények mértéke elérheti a 30-50 vagy akár a 70 százalékot is, így a márkákért rajongó vásárlóknak mindenképpen ajánlott ellátogatni az outletbe. Az outlettel kapcsolatban azonban nem árt tudni azt, hogy itt az olcsó árakért cserébe el kell fogadni azt, hogy nem minden méretben, színben vagy fazonban van választék az egyes ruhákból vagy cipőkből. Az itt árusított darabok ugyanis kifutó, megmaradt vagy bemutató termékek, amelyektől kedvezményes áron szeretnének megválni a gyártók. Ennek ellenére, még így is nagyon megéri kilátogatni Parndorfba, hiszen valóságos kincsekre lehet itt rálelni, roppant kedvező áron.

Parndorf nagyon kedvelt a bécsiek körében, valamint a külföldi turisták is előszeretettel látogatnak el ebbe a kis bevásárló faluba. A keleti tájakról és a nyugati részekről is rengeteg látogató érkezik Parndorfra, hogy kedvezményes áron vásárolhassanak világszerte ismert márkákat. Japánok, amerikaiak és többek között magyarok is rendszeresen felkeresik Parndorfot, kedvező árral rendelkező „kincsek” beszerzése érdekében.

Az outlet főként az ünnepek előtt válik igazi turistacsalogató helyszínné, hiszen a 150 üzlet valamelyikében garantáltan be lehet szerezni a család számára a legmárkásabb karácsonyi ajándékokat is. A legtöbb külföldi látogatót a márkavadászat lehetősége vonzza Parndorfba, illetve a remek megközelíthetősége és Bécshez való közelsége is nagyban hozzájárul a hatalmas forgalmához. Amennyiben advent idején Bécsben jár, mindenképpen azt javasoljuk, hogy tegyen egy apró kitérőt Ön is Parndorfba, ahol olyan nagy márkákkal is találkozhat, amelyek hazánkba még el sem jutottak. Gondoljon csak bele abba, hogy milyen boldog lenne valamelyik családtagja, ha olyan világmárkával rendelkező terméket kapna karácsonyra, amelyet Magyarországon csak nagyon nehezen vagy sehogy sem lehet beszerezni! Parndorf remek lehetőséget biztosít erre, hiszen a közel 600 márkával csábító outletben számos olyan darab van, ami hazánkban különlegességnek és ritkaságnak számít! Parndorf nem véletlenül vált Közép-Európa legnagyobb és leglátogatottabb outlet falujává! Kóstoljon bele Ön is a vásárlás eme új dimenziójába és lepje meg családtagjait értékes ajándékokkal!

FONTOS!! Bevásárló programunk csak az alábbi felszállási helyekéről indulók számára elérhető:
Budapest - Budaörs - Tata - Tatabánya - Győr - Mosonmagyaróvár!

A program mellé kombinálható: Informatív városnézés és szabadprogram!Advent Bécs 2019
Indulási időpontok

Utazás busszal


A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő