Tel: +36 1 322 0032
2014. Október 16. Csütörtök - 09:19:18
A Prater és a Belvedere kastély adventi ajánlata

Ausztria fővárosára az adventi időszakban cseppet sem lehet azt mondani, hogy unalmas lenne. Bőséges programkínálata, ünnepi koncertjei, meghitt hangulatú vásárai és érdekes kiállításai minden érdeklődőt el tudnak csábítani.

Nem járt még Bécsben Advent idején? Azt javasoljuk, hogy akkor idén mindenképpen tegye ezt meg, meglátja, nem fogja megbánni! A Bécsi kirándulás során mindenképpen ajánlott felkeresni az adventi vásárokat. A városban több helyszínen is karácsonyi vásárok kerülnek megrendezésre, így érdemes ajkár többet is meglátogatni. Egyes vásárokon az ételek és az italok kihagyhatatlanok, míg más helyszíneken a kézműves termékeknek nem lehet és nem is szabad ellenállni, hiszen a hagyományos ajándéktárgyak mellett igazán egyedi és színes kézműves termékeket is meg lehet vásárolni. Eme különleges kézműves termékek pedig, tökéletes karácsonyi ajándékként is meg tudják állni a helyüket.

Amennyiben egy igazán különleges és meghitt hangulatú adventi vásárra szeretne ellátogatni, mindenképen a Praternél lévő karácsonyi vásár felkeresését javasoljuk. Az öreg óriáskerék lábánál ugyanis egy nagyon hangulatos karácsonyi vásár kerül minden évben megrendezésre. Eme vásáron főként az ételek és az italok állnak középpontban, ám természetesen itt is be lehet szerezni néhány szép és értékes ajándéktárgyat, amelyet nyugodt szívvel át lehet nyújtani karácsonyra a szeretteinknek. A Praternél az árusok nagyon barátságosak, így igazán családias hangulat van ezen a helyszínen minden évben. Egy nagyszerű óriáskerekezés után pedig, kifejezetten jól tud esni egy pohárka forralt bor!

A Prater karácsonyi vására mellett érdemes még ellátogatni a Belvedere kastélyhoz is, ahol szintén egy nagyon hangulatos és meghitt karácsonyi vásárra bukkanhatunk rá. Ez a vásár valamivel kisebb, mint a többi bécsi adventi vásár, de ez nem is probléma, hiszen sok olyan ember van, aki nem szereti a nagyobb tömeget. Eme vásár igazán romantikus hangulatú, hiszen az árusok standjai közvetlenül a kastély szomszédságában kerülnek felállításra. A hangulat mellett tehát, a látványra sem lehet panasz. Kiváló programnak ígérkezik például az, ha párunkkal vagy családtagjainkkal, forralt bort kortyolgatva sétálgatunk a Belvedere árnyékában megrendezett karácsonyi vásáron. Ha szerencsénk van, akkor még talán a hó is elkezdhet hullni óriási pelyhekben, így igazán ünnepi, meghitt karácsonyi élményben lehet részünk.

Ön ellátogat idén a Praterhez, vagy a Belvedere kastélyhoz?


Válasszon 21 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 4 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,