Tel: +36 1 322 0032
2015. November 19. Csütörtök - 11:55:03
Advent Bécsben – Nem csak a vásár miatt érdemes ellátogatni!

Az advent Bécsben már önmagában is egy nagyszerű esemény, amire minden embernek életében legalább egyszer el kell látogatnia. Az osztrák főváros ugyanis ebből az eseményből egy kicsit átalakul, és olyan képet fest le a látogatók előtt, mintha egy igazi karácsonyi mesefaluvá változna rengeteg dísszel, világítással, jellegzetes ünnepi illatokkal, valamint természetesen ételekkel és italokkal. A bécsi karácsonyi vásárban mindenki újra gyereknek érezheti magát egy kicsit, de természetesen a kötelező teendőknek is eleget tehet, ezáltal el lehet végezni például a nagy karácsonyi bevásárlást is, legyen szó akár az ünnepi lakomáról, akár az ajándékokról.

Az advent Bécsben azonban nem csak a nagy vásárok miatt olyan különleges, hanem azért is, mert ilyenkor a főváros üzletei is karácsonyi hangulatot árasztanak, az eladók kedvesebbé válnak, az árak barátságosabbá, ezáltal bárki beszerezheti az áhított trendi és divatos ajándékokat. Ennek céljából érdemes ellátogatni például a Bécs szívében megtalálható Ringstrasséra, ahol 10 ezer négyzetméteren válogathatunk a világ legismertebb divatcégeinek kínálatából. Legyen szó cipőkről, ruhákról, kiegészítőkről vagy ékszerekről itt garantáltan a legjobb árakkal és a legjobb kínálattal találkozhatunk. Különlegesség, hogy a bevásárlóközpont már önmagában is élményszámba megy modern kialakításával, üvegajtajú liftjeivel vagy üveglapos hídjaival, amelyek szó szerint különleges élménnyé varázsolják a vásárlást – ha a karácsonyi forgatag nem lenne önmagában is eléggé különleges.

Ha főként az ajándékok miatt látogatunk el a bécsi karácsonyi vásárba, akkor feltétlenül fel kell keresnünk a főváros legdivatosabb és legkeresettebb bevásárló utcáját, a Mariahilfer Strassét, azon belül is a Westbanhof és a Museumquartier közötti részt, ahol garantáltan több órát tölthetünk el úgy, hogy a különleges karácsonyi forgatagból, a meghitt ünnepi hangulatból egyenesen betérünk az üzletekbe. Rengeteg különféle tematikájú és tartalmú áruház, hangulatos boltocska, kávézó, üzlet, bár és étterem vár itt a látogatókra, akik így testközelből megtapasztalhatják az Európa-szerte különlegesnek tekinthető bécsi vásár hangulatát.Válasszon 1 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 7 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,

Advent Bécs 2022
Indulási időpontok

Utazás busszal

2022. November 12. Szombat
7 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő