Tel: +36 1 322 0032
2015. December 30. Szerda - 16:03:54
Adventi vásár a Meidlinger Hauptstraße közelében

Ha Ön a Schönbrunni-kastély közelében jár, akkor azt ajánljuk, hogy ne csak a szép épületet és a mögötte lévő barokk állatkertet nézze meg, mert van a közelben más látnivaló is! Ha túl soknak érzi a kastély közelében lévő nyüzsgést, akkor menjen el egy kissé távolabbra lévő helyre, ahol ugyanúgy tud vásárolgatni és nézelődni! Adventi vásár a Meidlinger Hauptstraße (Adventmarkt, Meidlinger Hauptstraße) környékén is van, ezért ide is nyugodtan eljöhet.

A karácsonyi falu gazdag kínálata Önnek is biztosan tetszeni fog, tehát ha ajándékokra lenne szüksége a rokonai vagy a barátai számára, akkor itt megejtheti a bevásárlást. Valószínűleg mindenkinek tetszeni fognak az innen vett dísztárgyak, hiszen csodaszépek a hímzések, a karácsonyi díszek, a terítők, a kerámiák és az egyéb kézműves ajándékok. A Meidlinger Hauptstraße területén lévő karácsonyi falu (Adventmarkt, Meidlinger Hauptstraße) abban az esetben is kitűnő választást jelent, ha Ön szeretne pár finomságot kipróbálni, hiszen nagyon ízletes az itt kapható sütemény és édesség.

Szomjoltó gyanánt az adventbecs.hu a forralt bort és a puncsot ajánálja, hiszen ezek a karácsonyi vásár hagyományos italai. A vásárlás után hozzá lehet látni Bécs városának a felfedezéséhez, aminek érdekében be kell metrózni a központba a Meidlinger Hauptstraße (Adventmarkt, Meidlinger Hauptstraße) közeléből. Érdemes felkeresni a belvárosban lévő karácsonyi falvakat is, mert itt is rengeteg érdekességre és finomságra bukkanhatnak a kíváncsi nézelődők.

Advent Bécs 2019
Indulási időpontok

Utazás busszal


A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő