Tel: +36 1 322 0032
2015. November 20. Péntek - 18:37:23
Bármit megkaphatunk a bécsi karácsonyi vásárban!

A bécsi karácsonyi vásár egyik érdekessége, hogy olyan sokszínűséget kínál a látogatók számára, aminek köszönhetően szó szerint bármit, játékot, kisebb-nagyobb ajándékot vagy az ünnepi ételek összetevőit is megvásárolhatjuk. Ez azonban még nem minden, hiszen az Advent Bécsben ezen felül egy olyan egyedülálló élménnyel szolgál azoknak, akik imádják a karácsony hangulatát, hogy garantáltan életük végéig emlékeznek majd arra a pár órára, amit eltöltöttek az osztrák fővárosban. Az egykori császárváros ugyanis ilyenkor egy kicsit átalakul, meghittebbé, ragyogóbbá változik, ezen felül pedig kisebb-nagyobb karácsonyi forgatagok tucatjaival várja azokat, akik itt szeretnék beszerezni az ajándékokat.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az Advent Bécsben nem csak az utcai árusokról és az életre szóló élményekről szól! Ebben az időszakban ugyanis az osztrák főváros legnagyobb üzletei is feldíszítésre kerülnek, ezen felül pedig kihagyhatatlan akciókat szolgáltatnak azok számára, akik szeretnének trendi és aktuális ajándékokat vásárolni az ünnep alkalmából. Emiatt érdemes például ellátogatni a Kartner Strasséra, ami Bécs egyik legrégebbi és legelőkelőbb bevásárló utcája, ami a Stephansdomnál található meg. Az utóbbi években nem csak nívós és drága, hanem kisebb és olcsóbb üzletek is megjelentek itt, így már nem csak igazi bécsi nagyurak, hanem bárki megengedheti magának, hogy ott vásároljon magának.

A Kartner Strasse mellett ilyen helyszín még a Steffl is, avagy Bécs századfordulón épült és méltán népszerű áruháza, ami az említett utcáról nyílik, és felújított formában, megújult kínálattal, mai árakkal várja azokat, akik a forgatagból betérve modern környezetben szeretnének vásárolgatni. Az áruház 14 ezer négyzetméteren terül el, és divatos ruhák mellett népviseletekhez, könyvekhez, iparművészeti cikkekhez, szépségápolási és műszaki termékekhez, valamint természetesen rengeteg különféle játékhoz is hozzájuthatunk. A helyszínen egy előkelő étterem is található, ahol a látogatók egy hamisíthatatlan bécsi vacsorával vagy ebéddel, egy igazi ünnepi ebéddel tudják megkoronázni napjukat, miközben egy kicsit kívülállóként is megtekinthetik a csodálatos bécsi karácsonyi vásárt, hiszen az Advent Bécsben minden nézőpontból igazán élményszámba megy.


Válasszon 1 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 7 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,

Advent Bécs 2022
Indulási időpontok

Utazás busszal

2022. November 12. Szombat
7 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő