Tel: +36 1 322 0032
2014. November 7. Péntek - 19:19:16
Fantasztikus élmény kavalkád Bécsben

Bizonyára azt Ön is jól tudja, hogy Bécs Ausztria fővárosa. De vajon azzal is tisztában van, hogy ez a gyönyörű város Közép-Európában a legkiemelkedőbb kulturális központok közé van besorolva? Pedig így van, hasonlóképpen a mi fővárosunkhoz, Budapesthez.

Bécsben számos meseszép épület, remek vendéglátóegység és múzeum lelhető fel. Olyan sok a látnivaló, hogy napok, sőt hetek alatt sem lehetne mindet megtekinteni, ezért ajánlott akár többször is visszatérni ebbe a városba, hiszen minden egyes út alkalmával újabb és újabb látnivalók tárulhatnak majd elénk. Advent idején mindenképpen ajánlott ellátogatni a településre, hiszen ebben az időszakban igazi mesebeli világ tárulhat elénk. A gyönyörű karácsonyi vásárok, a kivilágított utcák, a romantikus hangulat, amely árad a városban, egyszerűen felülmúlhatatlan, és örök élményt ad minden turista számára.

Amennyiben szeretné alaposan belevetni magát Bécs adventi életébe, azt javasoljuk, hogy több vásárt is keressen fel ebben az időszakban. Minden vásár más és más. Míg a Városháza előtti téren megrendezett vásár nagy és nyüzsgő, addig a kisebb, kastélyok kertjében felállított piacok inkább romantikus és meghitt hangulatban telnek. Akik nem riadnak vissza a nagyobb tömegtől, azoknak mindenképpen a legnagyobb, Rathausplatzi vásárt tudjuk ajánlani, hiszen itt közel 150 stand áll a vásárlók rendelkezésére. Ekkora kínálatból már szinte mindenki megtalálhatja azokat a portékákat, amelyeket meg szeretne vásárolni. A kisebb vásárokat a szerelmespárok élvezhetik leginkább, illetve az idősebbek és a kisgyermekes családok is kényelmesebben tudnak andalogni egy kisebb forgalmú vásári forgatagban. A kastélyok melletti kisebb vásárok sokkal nyugodtabbak és romantikusabbak, mint az óriási tömeget vonzó, nyüzsgő karácsonyi vásárok.

A gyermekeket számos program várja Bécsben, így ők sem fognak majd unatkozni az adventi kirándulás alatt. Kézműves foglalkozások, mesés előadások és ünnepi koncertek gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról és a mosolygó arcocskákról. A bécsi vásárok ideje alatt pedig, amíg a gyermekek jól szórakoznak, Ön akár a család számára szánt összes karácsonyi ajándékot is be tudja szerezni a standoknál. Egy dologban teljesen biztos lehet, hogy bármely vásárt is válassza ki a sok közül, felejthetetlen élményben lesz része.


Válasszon 21 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 4 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,