Tel: +36 1 322 0032
2015. November 26. Csütörtök - 09:04:01
Idén is igényes portékák várnak a bécsi karácsonyi vásárban!

Az Advent Bécsben nem csak ahhoz tökéletes alkalom, hogy megtapasztalhassuk az igazán különleges karácsonyi hangulatot, hanem ahhoz is, hogy beszerezhessük a még hiányzó ajándékokat, esetleg finom összetevőket az ünnepi menühöz. A hagyományokhoz hasonlóan a Christkindlmarkt, avagy a bécsi karácsonyi forgatag központi helyszíne idén is az igényes portékák, valamint a kézműves termékek központi helyszíne lesz, ahol a egyedi karácsonyfadíszeket, a különleges illatos gyertyákat, a mézes kreációkat, a fajátékokat és számtalan egyéb érdekességet is beszerezhetjük magunknak.

A szervezők nem titkoltan azt a célt tűzték ki az árusok összeállításakor, hogy csökkentsék a giccsparádét, és bár a vásár ezen része elképesztő hangulatot áraszt, a portékák között a minőség és a hasznosság egyaránt szempont volt. Érdemes továbbá erre a helyszínre gyermekeinket is elvinni, hiszen az állandó programoknak és kézműves foglalkozásoknak köszönhetően szabadon barkácsolhatnak vagy sütögethetnek, levelet küldhetnek a Jézuskának, vagy bábjátékot nézhetnek, míg szüleik a vásárban gondoskodik a fa alá, vagy az asztalra valóról. A Christkindlmarkt felkeresése az egész ünnepi szezonban erősen ajánlott, azonban erősen ajánlott advent valamelyik vasárnapján ellátogatni ide, hiszen a jeles alkalomból kifolyólag meggyújtják a téren található 12 méter átmérőjű adventi koszorú gyertyáit, amivel egyetemben a szervezők apró meglepetésekkel is kedveskednek minden látogató számára.

Az Advent Bécsben természetesen elsődlegesen a vásárlásról szól, ezáltal bármerre is indulunk el Bécs utcáin, biztosak lehetünk abban, hogy mindenhol színpompás és feldíszített utcácskák, illetve árusok, valamint kisebb-nagyobb vásárok várnak ránk. Az osztrák fővárosban ugyanis immáron több mint 40 helyszínen tartanak kisebb-nagyobb forgatagot, amelyek között karácsonyi falvakat is találunk, amelyek sokkal meghittebbek a vásároknál, és leginkább olyan hatást keltenek, mintha egy tündérmese elevenedett volna meg előttünk. Mindeközben bárhová is megyünk, hamisíthatatlan karácsonyi hangulat vár majd ránk karácsonyi koncertekkel, dallamokkal és illatokkal.


Válasszon 9 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 4 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,