Tel: +36 1 322 0032
2015. November 21. Szombat - 11:56:30
Juss hozzá trendi holmikhoz a bécsi karácsonyi vásárban

A bécsi karácsonyi vásárba látogatva elsődleges célunk lehet, hogy megvegyünk mindent, ami karácsonyra kell. Ezt nem csak jó árakon és változatos kínálatból válogatva tehetjük meg, hanem egy olyan élmény társaságában, amit korábban még soha nem tapasztaltunk. Az Advent Bécsben ugyanis egy olyan esemény, ami azon túl, hogy egy életre szóló élményt jelent, egész Európában egyedülállónak tekinthető. Ezen felül nem csak részeseivé válhatunk egy csodálatos karácsonyi vásári hangulatnak, hanem ellátogathatunk a forgatag körül felfedezhető különféle boltokba, ahol a legjobb árakon, a legdivatosabb holmikhoz juthatunk hozzá.

Ennek érdekében érdemes ellátogatni a Graben utcára, ami Bécs első kerületében található, és az egyik leghíresebb környék a nagy vásárlások kedvelői között. Mindez nem véletlen, hiszen a Szent István Székesegyháznál megtalálható sétálóutca nem csak rengeteg ismert márkákat forgalmazó boltot tartalmaz, hanem sok-sok híres épületet, nevezetességet és szobrot is, ezáltal Bécs egyik legérdekesebb bevásárló-utcája, ami a karácsonyi vásár idején valóban olyan, mintha egy karácsonyi faluba csöppentünk volna. Amennyiben Bécs legelegánsabb sétálóutcáját és vásárlókörnyékét kutatjuk – ami a karácsonyi forgatagban szintén igencsak élményszámba megy – ne hagyjuk ki a Kohlmarktot sem, ahol olyan világhírű márkákhoz juthatunk hozzá, mint a Gucci, a Dunhill vagy a Cartier.

Amennyiben egy kicsit távolabb keresgélnénk a belvárostól, akkor sem kell túl messze mennünk azért, hogy jó helyen vásárolhassunk, elég csak felkeresnünk az 1. kerületben található Donauzentrumot. Ez egy olyan 225 ezer négyzetméteres bevásárlóközpont, ahol a belvároshoz képest mérsékelt árak, de ugyanolyan minőségi termékek várják a vásárlókat. A rengeteg üzletben a vásárlók ruhákat, műszaki cikkeket, ékszereket, játékokat és tulajdonképpen bármit megvásárolhatnak maguknak, amire karácsonyra szükségük lehet. Ezáltal amennyiben legalább egy bevásárlóközpontot fel szeretnénk keresni az életre szóló élményt garantáló karácsonyi vásár mellett, az feltétlenül a Donauzentrum legyen.


Válasszon 1 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 7 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,

Advent Bécs 2022
Indulási időpontok

Utazás busszal

2022. November 12. Szombat
7 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő