Tel: +36 1 322 0032
2015. November 20. Péntek - 18:52:55
Mi a bécsi adventi vásár titka?

A karácsonyi időszak közeledtével évről-évre egyre több magyar utazik ki az osztrák fővárosba annak érdekében, hogy megtapasztalhassák, hogy milyen is az Advent Bécsben. Amennyiben az egyre sikeresebb, ezen felül pedig Európa legnagyobbjának tekintett bécsi vásár sikerének receptjét keressük, bizonyára nem lesz könnyű dolgunk, de talán könnyebben megválaszolhatjuk a kérdést abban az esetben, ha egy kicsit lefestjük, hogy miért is olyan különleges, és miért is tekinthető igazi csodának az Advent Bécsben.

A bécsi karácsonyi vásár idején a legfontosabb, hogy a város teljesen átalakul, és olyan lesz, mint egy meghitt karácsonyi falucska, ahol minden az ünnepről szól, az ízek, a színek, az illatok, a dallamok és az atmoszféra egyaránt. Leírhatatlan élmény, amennyiben a karácsony előtti hetekben sétálni indulunk az ünnepi fényekben pompázó Ringen, ha sült gesztenyét majszolunk és forralt bort iszogatunk a Grabenen, miközben a legismertebb márkákat a legjobb árakon kínáló boltok kirakatait nézegetjük. Hihetetlenül kellemes órákat tölthetünk el a schönbrunni kastély cukrászdájában, ahol a karácsonyi forgatagból betérve ízletes finomságokkal tölthetjük meg bendőnket, de a helyi sütődében akár mi magunk is elkészíthetjük saját süteményünket. Bécsben ilyenkor mindenki egy kicsit megváltozik, békésebb, toleránsabb, oldottabb, összességében tehát ünnepibb lesz!

A bécsi karácsonyi vásár központi helyszíne, vagy mondhatni fő attrakciója nem más, mint a Városháza előtti tér, a Christkindlmarkt, amit mindenkinek életében legalább egyszer látnia kell, hiszen ilyen csodálatosan kivilágított és összeállított díszletekkel ellátott karácsonyi vásárban még garantáltan senki sem járt. Az Advent Bécsben ezen felül a rengeteg hagyományos program, illetve összetevő mellett évről-évre a koncepcióba és az összképbe illő újdonságokkal is szolgál a látogatók számára, de aki nem szereti az újdonságokat, az biztosan mindig megtalálja majd a Főtéren elhelyezett óriási karácsonyfát, a hatalmas kivilágított koszorút, a betlehemeket, vagy a mindig vidám és mosolygós árusokat. Olyan élmény ez, amilyent garantáltan nem tapasztalhatunk meg máshol, és amilyenben garantáltan nem volt még részünk korábban – ha csak nem jártunk korábban a bécsi karácsonyi vásárban!


Válasszon 1 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 7 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,

Advent Bécs 2022
Indulási időpontok

Utazás busszal

2022. November 12. Szombat
7 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő