Tel: +36 1 322 0032
2014. Október 11. Szombat - 04:16:18
Milyen felejthetetlen pillanatokat kínál Bécs, Advent idején?

Bécs csodaszép városába minden évszakban ajánlott ellátogatni, de talán a karácsonyt megelőző időszakban a legérdemesebb, hiszen ilyenkor különleges hangulat járja át az utcákat. Minden év fénypontja ugyanis, november közepétől, egészen karácsonyig tart, vagyis ekkor kerül megrendezésre a hagyományos adventi vásár a Városháza téren.

Ennek a vásárnak igazán meghitt és különleges hangulata van, ezért a karácsony előtti időszakban mindenképpen érdemes ide kilátogatni, hogy az ünnepre való ráhangolódás könnyebb és gyorsabb lehessen. Éppen ez az egyedi, különleges és meghitt hangulat az, ami olyannyira közkedveltté és népszerűvé vált az adventi karácsonyi vásár Bécsben.

Van valami egészen különleges varázsa annak, ahogyan a levegőben édes, mézes, mandulás illatok lágyan keverednek, a forró puncs és forralt bor aromáival. Mindezt igazán csak az értheti, aki legalább egyszer ellátogatott már Bécsbe Advent idején. Amennyiben Ön még nem járt ebben az időszakban, Ausztria fővárosában, mindenképpen azt ajánljuk, hogy idén, semmiképpen se szalassza el a lehetőséget. Idén is több alkalommal indítunk autóbuszokat Bécsbe, hogy Ön is megtapasztalhassa azt a felejthetetlen élményt és hangulatot, amit a város kínál. Az autóbuszok kényelmesek, gyorsak, rendkívül komfortosak, így akár idősebbek és gyermekek is tökéletesen ki tudják élvezni az utazás minden egyes pillanatát. Bécsbe érvén számos látványosság várja a látogatókat, ezért érdemes nagyobb sétát tenni a településen.

A Városháza aulájában a gyermekek máris remek elfoglaltságra akadhatnak rá, hiszen itt minden évben kézműves foglalkozásokkal várják a csemetéket. Lehetőség nyílik gyertyaöntésre vagy akár mézeskalács sütésére is. Amennyiben a család apraja-nagyja megéhezne, akkor sem kell pánikba esni, hiszen a Városháza előtti téren megrendezett adventi vásáron rengeteg étel és ital vásárolható meg.

A különleges falatok mellett hagyományosnak számító édességek is beszerezhetőek, valamint a kolbászra vagy virslire éhes látogatók is kedvükre falatozhatnak. Kapható rumos tea, forralt bor, vagy puncs is, amely bőségesen meg is van tömve mindenféle gyümölccsel.

Egy biztos, a bécsi vásárról senki sem távozik üres kézzel vagy üres hassal! Ön is kedvet kapott egy bécsi utazáshoz? Akkor ne habozzon tovább, foglalja le helyét most!


Advent Bécs 2020
Indulási időpontok

Utazás busszal


A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő