Tel: +36 1 322 0032
2015. November 18. Szerda - 16:38:15
Turistacsalogató látványosságok, Bécsben

Bécs igen kedvelt úti célnak számít a turisták körében. Advent idején ez különösen igaz, hiszen ekkor még színesebb és még változatosabb programkínálattal áll a látogatók rendelkezésére a meseszép település. A karácsonyi vásárok, az ünnepi koncertek és a gyermekeknek szóló, szórakoztató programok mellett azonban, a város látványosságai is igen nagy szerepet játszanak abban, hogy ennyire nagyon közkedvelt és látogatott Bécs. Lássuk, melyek az igazi turistacsalogató látványosságok Ausztria fővárosában, azaz Bécsben!

Az egyik látványosság, amelyre nagyon sokan kíváncsiak nem más, mint a Duna-torony, vagyis a Donauturm. A Donauturm 252 méteres magasságával Bécs legmagasabb épületének számít. A háromszintes toronyból hihetetlen panoráma nyílik a városra, ezért mindenképpen érdemes felmenni és körültekinteni a városon. A kilátószintet, amely 150 méteres magasságban helyezkedik el, kétféle módon lehet megközelíteni. A gyermekek és az idősebbek számára a felvonóval való feljutást javasoljuk, míg a sportosabb turisták felmehetnek akár lépcsőn is. A toronyba való feljutás azonban nem csak a szép kilátás miatt ajánlott, hanem azért is, mert a Donauturm második, illetve harmadik szintjén egy étterem és egy kávézó is üzemel, ahol a bécsi tradicionális ízek is megkóstolhatók. Amennyiben odakint derűs az idő, nagy az esély arra, hogy a kilátóból megpillantsa Magyarországot, de éppenséggel az Alpok is látható lehet, ha ezt az időjárás is lehetővé teszi. Bécs másik turistavonzó látványossága a Duna-sziget, ahol remekül lehet pihenni és kikapcsolódni.

A Donauinsel a bécsi emberek számára is igen kedves hely, hiszen egy nagyon rendezett, tiszta és hangulatos szeglete ez a városnak. A meseszép szigeten számos vendéglátóegység, bár és éjszakai szórakozóhely található meg, valamint remek sportolási lehetőségek is felfedezhetők ezen a területen. A sziget 70-210 méter széles, hossza pedig 21 kilométeres. Egy csendes pihenés, vagy délutáni séta után bátran belevethetjük magunkat az adventi vásárok esti forgatagába, hiszen alkonyat után lesz igazán hangulatos és látványos a karácsonyi piac. A városban sötétedéskor felkapcsolják a díszkivilágítást, így mesébe illő látvány tárulhat elénk. Ön járt már Bécsben Advent idején? Amennyiben nem, úgy idén mindenképpen azt ajánljuk, hogy látogasson el ebbe a csodaszép városba!Válasszon 1 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 7 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,

Advent Bécs 2022
Indulási időpontok

Utazás busszal

2022. November 12. Szombat
7 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő