Tel: +36 1 322 0032
Práter


A Práter Bécs egyik legnagyobb zöldterületeként a 2. kerületben helyezkedik el. A császárok egykori vadászterületét Mária Terézia fia nyitotta meg a nyilvánosság számára, ahol 1766 óta a főváros ismert és híres vidámparkja helyezkedik el. A Práter igazán modern élményeket kínál a látogatóknak mintegy 250 különféle attrakcióval, amelyek között óriáskerék, beltéri hullámvasút, illetve a világ legnagyobb láncos körhintája is megtalálható.

A Práter egyik legismertebb nevezetessége az óriáskerék, ami már 1897 óta működik a helyszínen, természetesen számtalan átalakítás és korszerűsítés mellett. 2008-ban az óriáskerék mellett megújult a körülötte elhelyezkedő óriási tér is, avagy a Riesenradplatz. A vidámpark bejárata úgy került kialakításra, hogy nosztalgikus élményeket nyújtson az érkezők számára, ezáltal a látogatók ugyanolyan formájában tekinthetik meg a helyszínt, mint az 1900-as években. A Práter egyik fő attrakciója továbbá a Madame Tussauds is, amelynek keretein belül az érkezők megismerkedhetnek és fényképeket is készíthetnek világhírű emberek viaszfigurái társaságában, legyen szó akár Arnold Schwarzeneggerről, Erzsébet királynőről vagy éppen Robbie Williams-ről.

A Préter természetesen bő választékot kínál azoknak is, akik szeretik az adrenalint és a sebességet, ezáltal olyan attrakciók között válogathatnak szabadon, mint a Turbo Boost, a Bungee Jump, az Ejektion Seat vagy a Space Shot, amelyek extrém sebességet garantálnak a kipróbálók számára. Az egyik legextrémebb mutatványt azonban a Práter torony kínálja az érdeklődőknek, ami 117 méterével a világ legnagyobb láncos körhintája, ami 60 kilométer/órás sebességgel repíti az utasokat, akik eközben páratlan kilátásban részesülnek. A Práter megálmodói természetesen gondoltak a kisebb korosztályra is, akiket az Eisberg névre hallgató interaktív utazás várja a jegesmedvék, valamint a pingvinek világába, de aki valami igazán különlegeset szeretne, az is biztosan talál magának valami különlegességet a Práter keretein belül. Ott van például az Aqua Gaudi vízi vidámpark, a Darkride Insider beltéri hullámvasút, a Zombies Geisterbahn szellemvasút, vagy a Schwarze Mamba, ami 80 kilométer/órával képes megpörgetni azokat, akik vállalják a kockázatot. A vidámparkban természetesen számtalan egyéb, mondhatni szokványosabb elfoglaltság is vár ránk, így gokart pályák, trambulinok, labirintus, barlangvasút, játéktermek, céllövöldék, csúszdák, valamint egy komplett mini golfpálya is.


Válasszon 3 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 3 900,- tólUtazás foglalás


14 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Székesfehérvár, Szeged, Kecskemét, Inárcs, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,

Advent Bécs 2018
Indulási időpontok

Utazás busszal

2019. November 16. Szombat
3 900 Ft-tól
2019. November 17. Vasárnap
3 900 Ft-tól
2019. November 22. Péntek
3 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő