Tel: +36 1 322 0032
Bécsi kirándulás célpontjai

Bécsi kirándulás célpontjai

Bécs egy roppant gyönyörű nagyváros, amelyet mindenkinek látnia kell. Olyan sok nevezetessége és látnivalója van a településnek, hogy egy hét is kevés lenne arra, hogy mindet bejárjuk, ezért egy-egy kirándulás alkalmával érdemes először a legfontosabb látnivalókat útba ejteni.
 tovább

Sétáljon Adventkor a Ringstrassen!

Sétáljon Adventkor a Ringstrassen!

Adventkor mindenképpen ajánlott kilátogatni a karácsonyi vásárokra, ám előtte érdemes nagy sétára indulni Bécs óvárosába és a Ringstrassera is.


 tovább

Advent Bécsben, szervezett programmal és utazással

Advent Bécsben, szervezett programmal és utazással

Az adventi csillogás minden évben rabul ejti a karácsonyra várakozókat, legyenek gyerekek vagy éppen felnőttek. Noha Magyarországon is számtalan karácsonyi vásár kerül megrendezésre a legtöbb megyeszékhelyen és nagyvárosban, azonban az Advent Bécsben egy olyan csillogó pompát, egy olyan élményt képes közvetíteni, amit garantáltan még soha nem élhettünk át korábban.


 tovább

Tegyük élménnyé már az utazást is a bécsi karácsonyi vásárra

Tegyük élménnyé már az utazást is a bécsi karácsonyi vásárra

Nem csak az Advent Bécsben, hanem az Élményvonat által már maga az utazás is fantasztikus élményt kínál. A vonatút során ugyanis kellemes társaság, ünnepi zenék és hangulat, Karácsonyi Kávéház, Mesekupé és számtalan egyéb olyan program vár az utasokra, amelyek a megérkezés pillanatáig elfeledtetik velünk a hosszú vonatút fáradalmait.


 tovább

Mire számíthatunk a bécsi karácsonyi vásártól?

Mire számíthatunk a bécsi karácsonyi vásártól?

Az Advent Bécsben már hosszú évek óta arra szolgál, hogy az emberek felelevenítsék egy kicsit a karácsony valódi lényegét, és meghozzák kedvüket az ünnepi készülődéshez. A bécsi ünnepi forgatag egy igazi karácsonyi csoda, ahol hagyományosan immáron hosszú évek óta biztosan megtalálhatjuk a mókát, a szórakozást, a meghittséget, a finom ételeket-italokat, valamint természetesen a gyerekkort idéző hamisíthatatlan karácsonyi ízeket, illatokat és hangulatot.


 tovább

Varázslatos adventi vásárok Bécsben

Varázslatos adventi vásárok Bécsben

Az Advent Bécsben egy olyan különleges és meghitt eseménysorozat, ami tökéletesen lefedi sokak számára a hamisíthatatlan előkarácsonyt, miközben a résztvevők szabadon válogathatnak az egyedi ajándékok között, és forró teával, forralt borral, vagy a hamisíthatatlan osztrák punccsal koccinthatnak egymással.


 tovább

A Belvedere kincsei

A Belvedere kincsei

Számtalan okot lehetne felsorolni azzal kapcsolatban, hogy miért is érdemes Bécsben tölteni az adventi időszakot. Ott vannak például a színes és változatos programajánlatok, amelyek egész családokat tudnak remekül szórakoztatni, vagy éppenséggel ott vannak a karácsonyi vásárok is, amelyek igazán meghitt és romantikus hangulatban telnek évről évre.


 tovább

A bécsi emberek kedvenc helyei

A bécsi emberek kedvenc helyei

Ki más tudhatná jobban azt, hogy mely helyeket érdemes felkeresni Ausztria fővárosában, mint azok a személyek, akik Bécsben élnek. Lássuk, melyek azok a helyek, ahová egy adventi kirándulás alkalmával mindenképpen ajánlott ellátogatni!


 tovább

Zenés Advent Bécsben

Zenés Advent Bécsben

Az Advent Bécsben egyik különlegessége, hogy a változatos karácsonyi programok, és alapvetően az ünnepi hangulat felidézése mellett a lágy dallamok kedvelői is megtalálják számításaikat.


 tovább

Bécsi karácsonyi vásár idilli környezetben

Bécsi karácsonyi vásár idilli környezetben

A bécsi karácsonyi vásár egyik sajátossága, hogy a legtöbb ilyen forgataggal ellentétben rendkívül idilli környezetben található. Az Advent Bécsben emiatt is nem csak az ország, hanem egész Európa legnagyobb és legszínpompásabb karácsonyi vására, ahová garantáltan életre szóló élményt jelent ellátogatni – legyen szó a vásár bármelyik részéről is.


 tovább


Válasszon 3 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 3 900,- tólUtazás foglalás


14 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Székesfehérvár, Szeged, Kecskemét, Inárcs, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,

Advent Bécs 2018
Indulási időpontok

Utazás busszal

2019. November 16. Szombat
3 900 Ft-tól
2019. November 17. Vasárnap
3 900 Ft-tól
2019. November 22. Péntek
3 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Foglalási díj: 1000.-Ft/fő
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő