Tel: +36 1 322 0032
Bécsi karácsonyi műhely

Bécsi karácsonyi műhely

Köztudott, hogy Advent idején Bécsben számos lenyűgöző szépségű vásár kerül megrendezésre. A bőséges és minőségi áru kínálat, a finom falatok és a meseszép látvány rengeteg embert csalogat az adventi időszakban Ausztria fővárosába. Az idősebb korosztály tagjai nagyszerű kórusok általelőadott koncerteket hallgathatnak meg, a felnőttek megízlelheti a forralt bor és a sült kolbász ízét, megvásárolhatják a családnak szánt karácsonyi ajándékok nagy részét, a gyermekek pedig felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak ez alatt a néhány ünnepi hét alatt.


 tovább

A gyermekek kedvenc adventi vására

A gyermekek kedvenc adventi vására

Szeretné családját meglepni egy különleges utazással Advent idején, de nem tudja, hogy merre induljon? Azt javasoljuk, hogy döntsön Bécs mellett. Miért? Ausztria fővárosában az adventi időszaknak igen régi hagyományai vannak. November közepétől kezdődően, egészen karácsonyig, fergeteges program veszi kezdetét a városban. Számos vásár, koncert és gyermekek számára indított kézműves foglalkozás teszi élményekben bővelkedővé a karácsonyt megelőző néhány hetet.


 tovább

Töltse hírességek körében az Adventet!

Töltse hírességek körében az Adventet!

Madame Tussaud’s panoptikum Bécs. Ausztria fővárosa igen különleges lehetőséget kínál Advent idejére. A hagyományosan megrendezésre kerülő karácsonyi vásárok rendkívül meghitt hangulata már önmagában is lenyűgöző élménnyel gazdagítja a látogatókat. De mitől is lehet még izgalmasabb és élménydúsabb az adventi időszak? Akkor, ha az ünnepi hangolódást hírességek körében éli át. Bécsben erre is van lehetőség, hála Madame Tussaud’s panoptikumának.


 tovább

A Schönbrunni kastély karácsonyi vására

A Schönbrunni kastély karácsonyi vására

Bécs, minden évszakban lenyűgöző látvánnyal várja a látogatóit, ám télen igazán rendkívüli élményekben lehet része annak, aki ellátogat a településre. November közepén, végén ugyanis kezdetét veszi az adventi időszak, amikor is számos vásár kerül megrendezésre a városban. Ezek az adventi vásárok nagyon sok látogatót csábítanak a településre, ami nem meglepő, hiszen nem csupán feledhetetlen látvánnyal és élményekkel lehet itt gazdagodni, hanem akár a legkülönlegesebb karácsonyi ajándékokat is be lehet szerezni.


 tovább

A bécsi Karácsonyi falu

A bécsi Karácsonyi falu

Ausztria fővárosa igen sok látnivalót tartogat a novemberi, decemberi hónapok idején. A városban ekkor számos karácsonyi vásár kerül megrendezésre, amelyekre a világ minden pontjáról érkeznek vendégek. A Bécsben élő emberek nem véletlenül büszkék a városban megrendezésre kerülő adventi vásárokra, hiszen ezeknek a piacoknak igen régi hagyományai vannak. Ezek az adventi vásárok évről évre úgy kerülnek megszervezésre, hogy a programok mindenki számára csábítóak legyenek.


 tovább

Christkindlmarkt – Bécs leggyönyörűbb adventi vására

Christkindlmarkt – Bécs leggyönyörűbb adventi vására

Advent idején Bécs meseszép városában igen sok karácsonyi vásár kerül megrendezésre. Ezek a különleges hangulatú piacok igen sok embert vonzanak a városba, vagyis a programok igazi turistacsalogató látványosságnak számítanak. A városban az utcák fényárban úsznak a karácsonyi kivilágításnak köszönhetően, így igazán mesébe illő a látvány, amely fogadja a turistákat. Advent idején minden korosztály tagjai könnyedén megtalálhatják a számukra leginkább tetsző programot.
 tovább

Milyen felejthetetlen pillanatokat kínál Bécs, Advent idején?

Milyen felejthetetlen pillanatokat kínál Bécs, Advent idején?

Bécs csodaszép városába minden évszakban ajánlott ellátogatni, de talán a karácsonyt megelőző időszakban a legérdemesebb, hiszen ilyenkor különleges hangulat járja át az utcákat. Minden év fénypontja ugyanis, november közepétől, egészen karácsonyig tart, vagyis ekkor kerül megrendezésre a hagyományos adventi vásár a Városháza téren.
 tovább

Ünnepre hangolódás, Bécsben

Ünnepre hangolódás, Bécsben

Ausztria fővárosában, Bécsben évről évre megrendezésre kerülnek a hagyományos adventi vásárok. A karácsonyi vásárokon való részvétel igen nagy élményt nyújt a felnőtteknek és a gyermekeknek egyaránt. A bőséges kínálat, a vásári forgatag, az ünnepi díszek mind-mind felejthetetlen emlékekkel gazdagítják a vásáron részt vevőket. A karácsonyi piacok története igen régre nyúlik vissza a múltba, ugyanis Bécsben már 1294-ben is volt vásár, amely a Bécsi December piac nevet viselte.
 tovább

Téli kirándulás Bécsben

Téli kirándulás Bécsben

Ausztria fővárosa különösen szép látványt nyújt télen. A decemberi hónap elérkezésével ugyanis, a város ünnepi díszbe öltözik, hiszen elkezdődik az adventi vásárok ideje. A bécsi kirándulás nem is lehet teljes anélkül, hogy a város legszebb és leghíresebb látnivalóit szemügyre ne vennénk. A városba érkezvén érdemes azonnal a Schönbrunni kastély irányába indulni, hiszen eme építészeti remekmű lenyűgöző látványt nyújt.
 tovább


Válasszon 9 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 4 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,