Tel: +36 1 322 0032
Bécsi látványosságok, adventi kalandok

Bécsi látványosságok, adventi kalandok

Adventkor Bécs a leglátogatottabb európai városok közé tartozik, hiszen ilyenkor a település nagyon színes programajánlattal és rengeteg látnivalóval várja az érdeklődőket. Az utcák díszes világítással tündökölnek, a levegőben különleges illatok szállnak, a vásárok pedig ezernyi apró kincset rejtenek, így nem is meglepő az, ha a legkisebbektől, a felnőtteken át, a legidősebb látogatóig mindenkit rabul ejt Bécs mesebeli hangulata.


 tovább

Bécsi nevezetességek, amelyeket Adventkor mindenképpen érdemes felkeresni!

Bécsi nevezetességek, amelyeket Adventkor mindenképpen érdemes felkeresni!

Bécs számtalan látványossággal várja a városba érkező látogatóit. Az adventi vásárok, amelyeket minden évben, hagyományőrző módon megrendeznek már önmagukban is rengeteg turistát csalogatnak a településre. Bécs azonban nem csupán csak a karácsonyi vásárai miatt olyan nagyon kedvelt város, hanem azért is, mert nagyon sok történelmi nevezetesség tekinthető meg az utcákat járva. Bécs óvárosa például már az UNESCO listájára is felkerült, vagyis a város történelmi emlékei már a világörökségi listán is szerepelnek.


 tovább

Adventi séta, Ausztria fővárosában

Adventi séta, Ausztria fővárosában

Ausztria fővárosa több szempont miatt is a legkedveltebb európai városok közé tartozik. Bécs történelmi emlékekben gazdag, az éghajlata nagyon kedvező, a programkínálata nagyon színes és változatos, így nem meglepő az sem, hogy már több alkalommal is a világ legélhetőbb fővárosának lett megválasztva a település. E lenyűgöző szépségű város Advent idején még mesebelibbé és elragadóbbá válik, hiszen az utcák díszkivilágításba burkolóznak, a Városháza előtti téren egy óriási fenyőfa kerül felállításra, valamint számos ünnepi koncert keretén belül felcsendülnek a karácsonyi melódiák is.


 tovább

Ezeket a helyeket feltétlenül látnia kell, ha Bécsben jár!

Ezeket a helyeket feltétlenül látnia kell, ha Bécsben jár!

Szeretne idén ellátogatni Ausztriába, de nem tudja, hogy pontosan mikor és melyik részére volna érdemes utazni? Akkor mindenképpen olvasson tovább, hiszen egy igazán különleges, élményekkel teli utazásra hívjuk fel a figyelmét. Ausztria fővárosa, vagyis Bécs a lehető legjobb úti cél Ausztrián belül, hiszen ez a település a legélhetőbb nagyvárosnak számít szerte a világon. Eme igen magas kitüntetést pedig igen összetett tényezők alapján lehet csak kiérdemelni, ám Bécsnek már több alkalommal is sikerült megszereznie.


 tovább

Élmény teli bécsi kirándulás

Élmény teli bécsi kirándulás

Ausztria fővárosában igazán élmény teli és izgalmas kalandok várják Önt és kedves családját, egész éven át. Advent idején azonban, egy teljesen más, sokkal meghittebb és romantikusabb arcát is meg lehet ismerni Bécs meseszép városának. A karácsony közeledtével a város ünnepi díszbe borul, a behavazott táj pedig varázslatos megjelenést kölcsönöz a történelmi emlékekben bővelkedő településnek.


 tovább

Bécs, a vidámság fellegvára

Bécs, a vidámság fellegvára

Unja már, hogy Adventkor otthon, a szobája csendességében ülve nézi a hóesést? Szeretné igazi élményekkel, felhőtlen vidámsággal megfűszerezni a karácsonyi készülődést? Akkor azt javasoljuk, hogy karácsony előtt mindenképpen látogasson el Bécsbe, hiszen eme város télen a vidámság fellegvárává alakul át. Igazi mesebeli világ található Bécsben, Advent idején, amelyet nem csupán a kicsi gyermekek élveznek, hanem a felnőttek, sőt az egészen idős emberek is számtalan felejthetetlen élménnyel gazdagodhatnak egy-egy kirándulás során.


 tovább

Fantasztikus élmény kavalkád Bécsben

Fantasztikus élmény kavalkád Bécsben

Bizonyára azt Ön is jól tudja, hogy Bécs Ausztria fővárosa. De vajon azzal is tisztában van, hogy ez a gyönyörű város Közép-Európában a legkiemelkedőbb kulturális központok közé van besorolva? Pedig így van, hasonlóképpen a mi fővárosunkhoz, Budapesthez. Bécsben számos meseszép épület, remek vendéglátóegység és múzeum lelhető fel.


 tovább

Mit érdemes Bécsben megtekintenie?

Mit érdemes Bécsben megtekintenie?

Ausztria fővárosa, vagyis Bécs egy olyan város, amely önálló tartományi jogokkal rendelkezik. Az Osztrák Köztársaság turisztikai életében nagyon fontos szerepet tölt be Bécs, hiszen színes programajánlatával, történelmi emlékeivel és a világörökség részét képező látnivalóival rengeteg embert vonz a környékre. Az adventi időszakra ez különösen igaz, hiszen ekkor különleges karácsonyi vásárok nyílnak, a város díszkivilágításba burkolózik és az utcákat elbűvölő ünnepi hangulat járja át.


 tovább

Mit érdemes Bécsben nassolni?

Mit érdemes Bécsben nassolni?

A bécsi hagyományos édességeknek és a Sacher tortának egyszerűen lehetetlen ellenállni. Főként az adventi időszakban nagy a csábítás, hiszen ekkor, a karácsonyi vásárok kínálatában rengeteg édességet és ízletes finomságot kínálnak az árusok. A levegőben szálló fenséges illatok pedig, nem csak a gyermekeket, hanem a felnőtteket is „bűnbe” viszik így Ausztria fővárosában valóban édes az élet. Ez idáig nem járt még Bécsben, így idén Adventkor ellátogat eme császári városba?


 tovább

A Prater és a Belvedere kastély adventi ajánlata

A Prater és a Belvedere kastély adventi ajánlata

Ausztria fővárosára az adventi időszakban cseppet sem lehet azt mondani, hogy unalmas lenne. Bőséges programkínálata, ünnepi koncertjei, meghitt hangulatú vásárai és érdekes kiállításai minden érdeklődőt el tudnak csábítani. Nem járt még Bécsben Advent idején? Azt javasoljuk, hogy akkor idén mindenképpen tegye ezt meg, meglátja, nem fogja megbánni! A Bécsi kirándulás során mindenképpen ajánlott felkeresni az adventi vásárokat.


 tovább


Válasszon 1 utazási időpont közül
Foglaljon utazást
már 7 900,- tólUtazás foglalás


10 indulási helyszín:

Budapest, Buda - Budaörsi út, Tatabánya - Tata, Győr, Mosonmagyaróvár, Debrecen, Miskolc, Eger, Gyöngyös, Hatvan,

Advent Bécs 2022
Indulási időpontok

Utazás busszal

2022. November 12. Szombat
7 900 Ft-tól

A részvételi díj az alábbi költségeket nem tartalmazza de kötelezően fizetendő:
BBP biztosítás: 390.-Ft/fő,
Városi belépő + városi transzfer (helyszínen fizetendő): 5 EUR/fő